حمایت ‌روسیه از تنوع‌بخشی به ذخایر ارزی در بازار مالی جهان-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

حمایت ‌روسیه از تنوع‌بخشی به ذخایر ارزی در بازار مالی جهان

رئیس بانک مرکزی روسیه گفت که بازار مالی جهان با تصمیم بسیاری از کشورها برای تنوع بخشیدن به ذخایر ارزی خود با تحول عمده‌ای روبروست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «الویرا نابیولینا»، رئیس بانک مرکزی روسیه، گفت که بازار مالی جهان دستخوش تغییرات عمده‌ای از جمله بازنگری در نقش دلار و یورو است.

 

نابیولینا تاکید کرد که تحریم‌ها علیه روسیه، دیگر کشورها را مجبور کرد تا تنوع ذخایر مالی خود را در نظر بگیرند.

 

وی امروز در حاشیه مجمع بین المللی اقتصاد سن پترزبورگ افزود: در حال حاضر تغییرات بزرگی در بازار مالی جهانی در حال وقوع است؛ اولین مورد بازنگری در نقش ارزهای ذخیره است که ما شاهد آن هستیم.

 

رئیس بانک مرکزی روسیه افزود: اگرچه دلار و یورو همچنان ارزهای ذخیره هستند، اما بسیاری از کشورها پس از اتفاقی که برای ما افتاد، به فکر تنوع بخشیدن به ذخایر خود هستند.

 

نابیولینا با بیان اینکه صادرکننده ارز ذخیره می‌تواند از موقعیت خود ولو به صورت محدود سوء استفاده کند، گفت: زمانی که این امر بر تجارت جهانی تاثیر می‌گذارد، همه به این فکر می‌کنند که می‌تواند به یک ریسک بزرگ تبدیل شود، حتی اگر احتمال آن زیاد نباشد.

 

بر اساس داده‌های صندوق بین‌المللی پول، سهم دلار در ذخایر ارزی جهان در پایان سال گذشته به پایین‌ترین سطح خود در ۲۷ سال گذشته - ۵۸.۳۶ درصد - سقوط کرد و ارزهای غیرذخیره ذینفع اصلی شدند که میزان آن از اواسط سال ۲۰۱۲ تا ۳.۴۵ درصد رشده کرده و به حداکثر رسیده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده