استقرار تعداد زیادی از نظامیان اوکراینی در مرز بلاروس-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

استقرار تعداد زیادی از نظامیان اوکراینی در مرز بلاروس

بعد از انتقال بخشی از زرادخانه هسته‌ای تاکتیکی روسیه به بلاروس، مسکو از استقرار تعداد قابل توجهی از نیروهای اوکراین در مرز این کشور با بلاروس خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته مسکو، ارتش اوکراین گروه نظامی قابل توجهی را در امتداد مرز با بلاروس مستقر کرده و هرازگاهی تلاش می‌کند توانایی دفاعی دولت اتحادیه (اتحادیه روسیه و بلاروس) را آزمایش کند.

 

«الکسی پولیشچوک» رئیس دپارتمان دوم کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در وزارت خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» روسیه گفت: اطلاعاتی که ما داریم و بارها در اظهارات مقامات گفته شده، نشان می‌دهد ارتش اوکراین در واقع نیروهای قابل توجهی در مرز بلاروس-اوکراین مستقر کرده و مرتب تلاش می‌کند قابلیت دفاعی دولت اتحادیه را به شکلی بررسی کند.

 

این دیپلمات روس یادآوری کرد که تحت این شرایط از اکتبر ۲۰۲۲، واحدهای اضافی گروه نیروهای منطقه‌ای مشترک در بلاروس مستقر شده‌اند. به گفته وی، وظیفه آن‌ها بازدارندگی در مقابل حمله به قلمروی دولت اتحادیه و به حداقل رساندن خطرات نفوذ گروه‌های خرابکار و شناسایی است.

 

پولیشچوک تاکید کرد تجهیزات روسی و بلاروسی در دسترس در منطقه برای دفع حمله از خاک اوکراین یا کشورهای ناتو در همسایگی آن کافی است. این مقام وزارت خارجه روسیه افزود: امیدواریم رژیم کی‌یف و متصدیان غربی آن‌ها عقل سلیم داشته باشند و به ماجراجویی‌های نظامی که پیامدهایش برای آن‌ها می‌تواند خیلی جدی باشد، دست نزنند.

 

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس اخیراً گفت تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه که در حال استقرار در بلاروس است، می‌تواند به عنوان بازدارنده در مقابل متجاوزان احتمالی عمل کند. بلاروس با سه کشور عضو ناتو، لیتوانی، لتونی و لهستان مرز دارد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هم عصر شنبه گفت استقرار بمب‌های هسته‌ای این کشور در بلاروس به عنوان هشداری برای غرب است.

 

مسکو و مینسک که اتحاد نزدیکی با یکدیگر دارند، پنجشنبه (۲۵ مه، چهارم خرداد) سندی را در خصوص استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه در بلاروس امضا کردند. این دو متحد اوایل امسال توافق کردند بخشی از زرادخانه هسته‌ای تاکتیکی مسکو را در بلاروس مستقر کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده