خواص «جو» در درمان کم خونی-راهبرد معاصر

خواص «جو» در درمان کم خونی

جو ماده‌ای است مغذی که خاصیت نرم کننده و مدر دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوشانده آن اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده‌ی حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذا‌های بسیار خوب در دوران نقاهت است. همچنین شما می‌توانید ازجوشانده جو برای درمان تب، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. جوشانده جو از دارو‌هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد اگر بر روی اولسر‌های چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر‌ها موثر واقع می‌گردد.

جو ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می‌باشد. ترکیب‌های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل: selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin و ... می‌باشد. در طب سنتی ایران از جو به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می‌کنند. / صد آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده