ممنوعیت پوشیدن عبای اسلامی برای دختران در مدارس فرانسه-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

ممنوعیت پوشیدن عبای اسلامی برای دختران در مدارس فرانسه

وزیر آموزش فرانسه اعلام کرد که پوشیدن عبای اسلامی برای دختران محجبه در مدارس این کشور ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گابریل آتال» وزیر آموزش فرانسه روز یکشنبه اعلام کرد که پوشیدن عبای اسلامی برای دختران محجبه در مدارس این کشور ممنوع است.

وی که این سخنان را در جریان مصاحبه با شبکه TF۱ مطرح می‌کرد، مدعی شد که عبای اسلامی قوانین سکولار فرانسه در آموزش را نقض می‌کند.

در حالی که تعداد مسلمانان در بسیاری از کشور‌های اروپایی روندی فزاینده داشته، اسلام هراسی نیز در این کشور‌ها طی سال‌های اخیر تشدید یافته است.

ماشین غرب از آغاز هزاره جدید به صورت قابل ملاحظه‌ای بر میزان تبلیغات و تحریک خود علیه اسلام افزوده است. زیرا در طول سالیان متمادی و با توجه به قدرت فزاینده اقتصادی و فکری کشور‌های مسلمان و ورود تعداد زیادی از مسلمانان به کشور‌های غربی، تلاش برای مخدوش ساختن وجهه آن‌ها ضروری بود.

اسلام‌هراسی، در نتیجه تحولات متعدد در سطح روابط تاریخی بین جهان اسلام و غرب از یک سو و در سطح تحولات معاصر در جوامع اسلامی و کشور‌های غربی از سوی دیگر، ایجاد شده است. این اصطلاح از اوایل قرن ۲۰ پدیدار شد، اما در عمل، پیش از آن نیز وجود داشت.

فرانسه از جمله کشور‌های اروپایی است که اقدامات متعددی را علیه مسلمانان به کار بسته است.

وزیر کشور فرانسه نیز اخیرا خبر داده بود که در دوره اخیر ۲۱ مسجد در این کشور بسته شده است. وی مدعی شد در جریان بازرسی از ۹۹ مسجدی که اخیرا انجام شده، داخل ۲۱ مسجد نشانه‌های افراط گرایی وجود داشته است.

تصمیم برای تعطیلی مساجد، یکی از تصمیم‌های متعدد دولت فرانسه برای تعطیلی مراکز اسلامی است. پاریس این اقدام را با بهانه‌هایی نظیر مقابله با افراطی گری و تحریک برای خشونت و تروریسم انجام می‌دهد.

بر اساس گفته وزیر کشور فرانسه، برای نخستین بار در تاریخ فرانسه است که این تعداد از مساجد در این کشور بسته می‌شوند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده