حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

حزب اسلامی النهضه پیروز انتخابات پارلمانی تونس شد

کمیته عالی انتخابات تونس چهارشنبه شب نتایج نهایی انتخابات اخیر پارلمانی این کشور را اعلام کرد که بر اساس آن، حزب اسلامی «النهضه» با کسب ۵۲ کرسی در صدر احزاب راه یافته به پارلمان قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیته عالی انتخابات تونس افزود: حزب «قلب تونس» به ریاست نبیل القروی نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۳۸ کرسی، حزب «جریان دموکراسی» ۲۲ کرسی، حزب «ائتلاف کرامت» ۲۱ کرسی و حزب «قانونی آزاد» ۱۷ کرسی در پارلمان این کشور تصاحب کردند.

 

پیش از این نیز بر اساس نتایج اولیه و غیر رسمی شمارش آرای انتخابات پارلمانی تونس، حزب اسلامی «النهضه» به ریاست «راشد الغنوشی» پیشتاز انتخابات شده بود.

 

«نبیل بفون» رئیس کمیته عالی انتخابات تونس گفت: دو میلیون و ۹۴۶ هزار و ۶۲۸ نفر در انتخابات پارلمانی روز یکشنبه (۶ اکتبر ۲۰۱۹) رأی دادند.

 

وی گفت: شمار واجدان شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی اخیر بیش از هفت میلیون نفر بود.

 

این انتخابات، دومین دور انتخابات پارلمانی تونس از زمان تصویب قانون اساسی در سال ۲۰۱۴ و سومین انتخابات پارلمانی پس از تحولات و انقلاب سال ۲۰۱۱ میلادی در این کشور است.

 

بر اساس قانون اساسی تونس، هر حزبی که اکثریت این انتخابات را به دست آورد، پس از شکل گیری پارلمان دو ماه فرصت خواهد داشت تا دولت را تشکیل دهد.

 

در انتخابات ریاست جمهوری که ماه قبل مرحله نخست آن برگزار شد و از میان همه نامزدها "قیس سعید" حقوقدان و چهره مستقل و "نبیل القروی" تاجر و یکی از قدرت های رسانه ای این کشور به ترتیب آرا به دور بعدی انتخابات راه یافتند.

منبع: ایرنا



ارسال نظر
تحلیل های برگزیده