نماینده اقلیت مسیحی در مجلس: شبکه های برون مرزی صداوسیما پنجره ای برای ایجاد گفتمان جهانی اند-راهبرد معاصر
آملی لاریجانی: حضور پرشور مردم در تشییع شهدای خدمت تلاش‌های دشمنان را نقش بر آب کرد دستورالعمل‌های انتخاباتی به رسانه‌ها ابلاغ شد توضیح لاریجانی درباره استفاده از یک هشتگ شائبه‌برانگیز همتی: آمده‌ام که بگویم به آینده امیدوارم هستم عبدالناصر همتی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شد ۱۷ برنامه و اقدام رهبر معظم انقلاب در ۱۲ روز اخیر محمد خوش‌چهره در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد مراجعه ۳۷ نفر به ستاد انتخابات و ثبت‌نام قطعی ۷ نفر باقری‌کنی: رژیم صهیونیستی در عالی‌ترین مرجع حقوقی بین‌المللی به نسل‌کشی متهم شده است ابوترابی: امروز «رفح» به نقطه پایان کار رژیم‌ صهیونیستی تبدیل شده است ثبت‌نام احمدی بی‌غش در انتخابات ریاست جمهوری زاکانی احتمالاً یکشنبه در انتخابات ثبت‌نام می‌کند اسلامی: تاکنون ۶ نفر برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند لاریجانی پس از ثبت نام انتخابات: افراد کاربلد و توانمند با هر سلیقه به کار گرفته می‌شوند آغاز دومین روز ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
اختصاصی راهبرد معاصر؛

نماینده اقلیت مسیحی در مجلس: شبکه های برون مرزی صداوسیما پنجره ای برای ایجاد گفتمان جهانی اند

نماینده اقلیت مسیحیت در مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه شبکه های برون مرزی پنجره ای برای ایجاد گفتمان به بیرون از مرزها باز کرده اند، بر نقش آنها در حیات رسانه ای بین المللی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژرژیک آبرامیان نماینده اقلیت مسیحی در مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه شبکه های رادیویی و تلویزیونی برون مرزی رسانه ملی در دوره 40 ساله بعد از انقلاب اسلامی نقش بسزایی در شکل دهی به افکار عمومی جهان نسبت به کشورمان داشته اند، خاطر نشان کرد: در مجموع ارتباطاتی که جمهوری اسلامی طی دوره 40 ساله تعریف و تنظیم کرد، به نظر من یکی از موفق ترین برنامه هایی که به منصه ظهور رسید، فعالیت شبکه های برون مرزی کشورمان بود. بهره گیری از چندین زبان، با مجریان بسیار خبره و با بینش و دانش فرهنگی کار بسیار بزرگی است که انجام گرفته و نتیجه اش را در کشورهایی که این فعالیت ها صورت گرفته، می بینیم و شناخت نسبت به جمهوری اسلامی و انقلاب بزرگ ایران یک شناخت عمیق و پر بارتری شده است.


وی درباره اینکه شبکه های برون مرزی صداوسیما چگونه می توانند به عنوان نمایندگانی از جمهوری اسلامی در سراسر جهان رسالت خود را ایفا کنند، گفت: با مطالعاتی که برای رساندن پیام به مخاطبان انجام می شود، این موضوع شدنی است. برنامه ها باید پویا باشند و بازنگری های هوشمندانه ای روی آن ها صورت گیرد، به هر حال این کاری است تخصصی و در خور دست اندرکاران زحمتکش این شبکه ها است.


آبرامیان درباره نقش شبکه های برون مرزی ایران همچون پرس تی وی، هیسپان تی وی و .... در معرفی دیپلماسی اتخاذ شده از سوی جمهوری اسلامی برای ایجاد ارتباط با جهان، خاطر نشان کرد: در واقع تبادل اطلاعات و ایجاد ذهنیت مثبت در جوامع مخاطب از عوامل و زیر ساخت هایی است که می تواند تبدیل به روابط بدنه جوامع شود. به دنبال آن روابط دیپلماتیک پارلمانی به عنوان هدف نهایی روابط دیپلماتیک عمومی بین دولت ها بر اساس زیر ساخت ها، باورها و نگرش هایی که فعالیت های تبلیغی و فرهنگی آماده سازی کرده است، مد نظر قرار می گیرد. همچنین ایجاد روابط عمیق پایدار و با معنا نمی تواند بدون کار فرهنگی و ارتباط عمیق و درک عمیق مردمی پایا و ادامه دار باشد. بنابراین اینجاست که ضرورت و اهمیت این شبکه ها روشن می شود.


این نماینده مجلس درباره اولویت برنامه سازی شبکه های برون مرزی با توجه و اهمیت و حساسیت هایی که دارند، عنوان کرد: بایستی ایجاد شناخت در قالب برنامه ها، اخبار، پخش سریال هایی که جامعه ایرانی را معرفی و بینش های کشور را تبیین می کند در اولویت باشد؛ شبکه های برون مرزی پنجره ای برای ایجاد گفتمان جهانی اند و این گفتمان الفبای ارتباط است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده