دیدار معاون لاوروف با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران-راهبرد معاصر
نیویورک تایمز: غرب برای گفتگو با ایران به بازرسان هسته‌ای جهان متوسل می‌شود بن‌سلمان در دیدار با اسد: بازگشت قدرتمندانه سوریه، به سود همه کشورهای عربی است رسانه اسرائیلی: آمریکا ارسال سلاح به تل‌آویو را از سر گرفت اردوغان: توافق صلح بین آذربایجان و ارمنستان، فرصت تاریخی است ناتو از اعضای خود خواست اوکراین را در اولویت قرار دهند واکنش حماس به بیانیه نشست سران عرب در منامه ایران ادعای آمریکا درباره وضعیت یمن را رد کرد آغاز دادرسی دیوان لاهه در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی رهبر انصارالله: آمریکایی‌ها حمله به رفح را طراحی کرده‌اند دیدار بشار اسد و بن سلمان در بحرین بیانیه عفو بین‌الملل به مناسبت سالگرد اشغال فلسطین تداوم درگیری‌های پراکنده مرزی طالبان و پاکستان آغاز نشست سران عرب در منامه/ درخواست بن‌سلمان درباره غزه عبداللطیف رشید: ایران هیچ دخالت نظامی در عراق ندارد زلنسکی در خارکیف: وضعیت میدانی به شدت سخت است

دیدار معاون لاوروف با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران

معاون وزیر خارجه روسیه و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه با یکدیگر دیدار کرده و درباره مسائل مختلف از جمله ایران گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش روز سه‌شنبه از دیدار «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه با «رافائل ماریانو گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «سرکئی ریابکوف امروز با رافائل گروسی دیدار کرد. آنها مذاکرات مثبت و ثمربخشی درباره موضوعات مربوط به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند.»

 

اولیانوف اضافه کرد: «تمرکز ویژه ریابکوف و گروسی در این دیدار درباره فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس درباره ایران بوده است.» 

 

پس از امضای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی در سال 2015، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وظیفه راستی‌آزمایی پایبندی ایران به تعهدات خود ذیل برجام را بر عهده داشته است.

 

پس از خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت سال 1397،‌ ایران تا یک سال پس از آن نیز همچنان به محدودیت‌های در نظر گرفته شده در برجام پایبند بود این در حالی بود که دولت آمریکا بعد از خروج  برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورد.

 


ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.



در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.


منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده