ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش ایران به دیدار برایان هوک با اعضای شورای امنیت

نمایندگی ایران در سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد که «آمریکا بی شرمانه اعضای سازمان ملل را تهدید می‌کند که یا قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کنند یا با تنبیه مواجه شوند.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۰۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، دفتر مطبوعاتی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک بیانیه‌ای را در واکنش به ملاقات برایان هوک با اعضای شورای امنیت بیانیه‌ای را صادر کرد که به شرح زیر است:

یک مقام وزارت خارجه آمریکا به نیویورک سفر کرد که با اعضای شورای امنیت ملاقات کند تا براساس ادعای نادرست وزارت خارجه آمریکا «اهمیت پاسخگوکردن ایران به خاطر عدم توجه به قطعنامه های شورای امنیت در مورد توسعه و آزمایش موشک های بالستیک» را خاطر نشان کند.

به آمریکا یادآوری می شود قطعنامه 2231 شورای امنیت که آمریکا همبانی آن بود و به اجماع تصویب شد، جایگزین همه قطعنامه های سابق شورای امنیت در مورد برنامه صلح آمیز هسته ای ایران گردید و آن قطعنامه برجام را تایید کرد.

پایبندی ایران به تعهدات هسته‌ایش ذیل برجام تاکنون 14 بار توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید شده است.

همین طور، برخلاف جعلیات و دروغ پراکنی آمریکا، هیچ یک از موشک‌های ایران "طراحی شده برای پرتاب تسلیحات هسته‌ای» نیستند و لذا، قطعنامه 2231 شورای امنیت به هیچ طریقی فعالیت‌های مرتبط با موشک‌های بالستیک متعارف جمهوری اسلامی ایران را محدود نمی کند.

در نتیجه، فعالیت های اینچنینی ایران غیرسازگار با قطعنامه نیستند بلکه خارج از چارچوب یا دایره صلاحیت قطعنامه قرار می گیرند.

اما آمریکا در نقض آشکار و جدی قطعنامه 2231 از برجام خارج شده است. بدتر اینکه، آمریکا به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت، بی شرمانه دیگر اعضای سازمان ملل را تهدید می کند که یا آن قطعنامه را نقض کنند یا با تنبیه مواجه شوند.  این یک سیاست واقعا مخرب و ریاکارانه است.

به جای تلاش برای انتشار اتهامات ساختگی و سوء استفاده از شورای امنیت برای پیشبرد سیاست‌های بدخواهانه علیه ایران، مقامات آمریکایی بایستی مسئولانه براساس تعهدات بین المللی شان عمل کنند و به اعضای شورای امنیت توضیح دهند که چرا کشورشان قطعنامه 2231 شورای امنیت را نقض می کند و چرا تلاش دارند دیگر دولت ها را وادارند که همان کار را بکنند.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار