غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

کنایه دوباره ابراهیم شکوری به استقلالی‌ها

مشاور مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: برخی دوستان دربی خیالی درست کرده اند، اما با این حرف‌ها جام نمی‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم شکوری درباره اتفاقات روز گذشته‌ای که سبب انتقال امین قاسمی نژاد به تیم استقلال شد و همچنین ادعای فرزاد مجیدی مبنی بر اینکه دربی نقل و انتقالات را بردیم، اظهار داشت: بار‌ها اعلام کرده‌ایم هواداران اخبار پرسپولیس را از سایت و اینستاگرام رسمی باشگاه پیگیری کنند. درباره صحبت‌های روز گذشته برخی دوستان باید بگویم برنده نقل و انتقالات را در پایان مسابقات و زمانی که مانند این پنج جام، کاپ را اهدا می‌کنند مشخص می‌کنند.

 

وی افزود: برخی دوستان دربی‌های خیالی درست کرده اند، اما جامی به آن‌ها نمی‌دهند. در پنج سال گذشته پرسپولیس با وجود جدایی بازیکنان شاخص و ملی‌پوش توانست به قهرمانی رسید و نشان داد به یک باشگاه ستاره‌ساز تبدیل شده است. امسال هم ان‌شالله این اتفاق می‌افتد. این جام‌هایی که اینجا می‌بینید گلات قهرمانی را رقم زده و امسال باید زحمت بکشند بنری که در روابط عمومی باشگاه است تغییر بدهند و ششمین جام را هم روی آن بگذارند. پرسپولیس به دنبال دبل هت تریک است، اما کارمان خیلی سخت است.

مشاور مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره نقل و انتقالات این تیم و اینکه آیا جذب بازیکن در این باشگاه ادامه دارد، تصریح کرد: طبق نیاز تیم خرید کردیم و البته همچنان نیاز به جذب یک مهاجم داریم. البته در این پست بازیکنان بسیار ارزشمندی مثل مهدی عبدی و عیسی آل کثیر داریم. با توجه به می‌توان بازیکن خارجی هم جذب کرد دست باشگاه خیلی بازتر است. با این ارقام عجیب و غریبی که تیم‌ها به بازیکنان شان پرداخت می‌کنند می‌توانیم بازیکنی درجه یک در سطح بین المللی داشته باشیم.

 

شکوری درباره ممنوعیت پرسپولیس از جذب بازیکن خارجی با توجه به پرونده بدهی این باشگاه به کالدرون و اوساگونا توضیح داد: باید از مدیرعامل و هیات مدیره باشگاه، سمیعی و صدری تشکر کنم که در راستای پاک کردن پرونده‌های مختلف گام برمی‌دارند. همین روز گذشته کل پرونده‌های داخلی خود را پاک کردیم و هیچ پرونده دیگری که سبب شکایت شده باشد وجود ندارد. مطمئن باشید برای پرونده‌های بین المللی هم مدیرعامل و هیات مدیره برنامه دارند. اکنون فقط دو پرونده خارجی داریم که مطمئن باشید آن‌ها هم با همت دوستان حل می‌شود. امیدوارم روزی برسد که دیگر پرونده‌ای نباشد و درآمد‌های پرسپولیس هم پایدار باشد.

 

وی افزود: تیم فعلی پرسپولیس بهترین تیم است. پرسپولیس در سال‌های اخیر نشان داده به یک تیم ستاره ساز تبدیل شده است. بازیکنانی به این تیم می‌آیند و پس از ستاره شدن جدا می‌شوند. نتایج و عملکرد بهترین شاخص برای سنجیدن نقل و انتقالات و نتیجه گیری تیم است.

 

مشاور مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درخصوص جوسازی رسانه‌های سعودی نسبت به پرونده دیدار پرسپولیس و النصر در دادگاه CAS گفت: آن‌ها دو سال است جو سازی می‌کنند.

 

شکوری درباره اینکه باشگاه پرسپولیس به شکل رایگان بازیکن جذب می‌کند، پاسخ داد: این صحبت‌هایی است که مطرح می‌شود، اما مهم این است چه بازیکنانی با چه سطح و کیفیتی جذب می‌شوند. سطح بازیکنان ما و پست‌هایی که در آن بازیکن داریم را با دیگران مقایسه کنید. خیلی چیز‌ها مشخص می‌شود.

 

مشاور باشگاه پرسپولیس در خصوص مباحث مطرح شده درباره اینکه یکی از عوامل به نتیجه نرسیدن مذاکره با قاسمی نژاد را لحن نامناسب وی عنوان کرده اند، گفت: من با قاسمی نژاد مذاکره‌ای نداشتم. تاکنون با سرمربی، مربیان، تدارکات، پزشک، ماساژور و بازیکنان پرسپولیس برای قرارداد بستن یا تمدید قرارداد صحبت کرده ام. بیشتر از ۲۰ بازیکن تاکنون گرفته ایم. از مهدی ترابی، فرشاد فرجی تا شهریار مغانلو در نیم فصل، نفرات تمدیدی، چهار بازیکنی که امسال جذب کردیم و طلبکاران باشگاه با من حرف زدند. نمی‌دانم چه فضایی درست شده است، اما اگر مذاکره بد بوده چگونه با آن‌ها حرف زدم.

 

شکوری درمورد اینکه آیا مبلغ قرارداد اعضای کادر تدارکات و ماساژور‌های پرسپولیس پس از درخواست کریم باقری اصلاح شده است، گفت: بله./فرارو

ارسال نظر