اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

جزئیات نقشه راهبردی صهیونیست‌ها علیه ایران

از راهبرد نخست وزیر رژیم‌صهیونیستی علیه ایران که در دیدار با بایدن مطرح شده با نام «مرگ با هزاران بریدگی» یاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک پایگاه خبری آمریکایی در گزارشی به راهبرد ادعایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران در دیدار با رئیس جمهور آمریکا پرداخت و نوشت که بر اساس این راهبرد، تل‌آویو به دنبال مقابله با ایران از طریق «مرگ با هزاران بریدگی» است.


«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه (به وقت تهران) با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرد.

 

منابع خبری پیش از این دیدار اعلام کرده بودند که بنت قصد دارد در این دیدار راهبرد خود برای مقابله با ایران را با بایدن به اشتراک بگذارد.

 

«باراک راوید» خبرنگار صهیونیستی پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» در گزارشی نوشت که نفتالی بنت در دیدار با بایدن راهبرد خود علیه ایران را با آن چیزی که مقام‌های اسرائیلی با عنوان «مرگ با هزاران بریدگی» نام می‌برند مطرح کرد.

 

بنت در این دیدار تلاش کرد تا احساس فوریت پیشرفت چشمگیری که برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کرده و بازبینی سیاست اسرائیل درباره ایران را مطرح کند.

 

راهبردی که بنت به بایدن ارائه داده شامل مقابله با ایران از طریق ترکیب اقدامات کوچک بسیار در جبهه‌های متعدد نظامی و دیپلماتیک است که این اقدامات به جای یک حمله شدید به ایران است.

 

یک مقام صهیونیستی گفت که بنت شرایط کنونی میان این رژیم ایران را همانند شرایط میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در جریان جنگ سرد توصیف کرد.

 

بنت به بایدن تاکید کرد که آمریکا و اسرائیل باید ستیزه جویی‌های منطقه‌ای ایران را علاوه بر برنامه هسته‌ای این کشور به جعبه بازگردانند و در این راستا، وی از بایدن خواست تا نیروهای آمریکایی را از عراق و سوریه خارج نکند و مقام‌های صهیونیستی درباره رویکرد بایدن در این جبهه ابراز خوشبینی کرده‌اند.

 

بر اساس نوشته آکسیوس، بنت به بایدن گفته که با بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای سال 2015 مخالف است چون اثرگذاری این توافق با توجه به نزدیک شدن تاریخ انتهای برخی محدودیت‌های ایران و همچنین پیشرفت‌های هسته‌ای این کشور از بین رفته است.

 

آکسیوس مدعی شد به نظر می‌رسد بایدن نیز درباره چشم انداز بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته‌ای خوشنبین نیست.

 

رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا به شمار می‌آید و بر اساس گزارش منابع مختلف، بیش از 200 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه اتمی این رژیم نگهداری می‌شود.

 

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تا کنون از امضای پیمان گسترش تسلیحات اتمی امتناع می‌ورزد و به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز اجازه بازرسی از تاسیسات خود را نمی‌دهد.

 

ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده و تمامی فعالیت‌های هسته‌ای ایران زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده و این نهاد بین‌المللی تا کنون انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران گزارش نکرده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار