حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت
احتمال بروز تنش میان تل آویو و غزه؛

ارتش رژیم صهیونیستی آماده تنش با غزه می‌شود

در حالی که تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای تثبیت آتش‌بس در نوار غزه ادامه دارد، رادیو رژیم صهیونیستی ادعا کرد، ارتش این رژیم در حال آماده شدن برای احتمال بروز تنش میان تل‌آویو و غزه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو رسمی رژیم صهیونیستی «کان» مدعی شد، ارتش این رژیم در حال آماده شدن برای احتمال تنش با نوار غزه در تعطیلات اعیاد یهودی در ماه جاری (سپتامبر) است.

بر اساس این گزارش، در همین زمینه به نظامیان و افسران صهیونیستی مرخصی برای اعیاد یهودی داده نشده است.

یک مقام مسؤول در نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی گفته، ارتش این رژیم به تقویت نیرو‌های مستقر در مرز نوار غزه و حصار امنیتی پرداخته و تمام تلا‌ش خود را برای جلوگیری از تنش انجام می‌دهد.

هفته جاری «حماد الرقب» از اعضای ارشد حماس گفت، این جنبش رسما به اطلاع دوحه [میانجی]رسانده با شروط رژیم صهیونیستی برای دریافت کمک مالی قطر به غزه موافقت نخواهد کرد.

همچنین، دیروز (شنبه) «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش حماس گفت، تا زمانی که گشایش گسترده‌ای در خصوص [حل مشکلات]نوار غزه رخ ندهد، فعالیت‌های اعتراضی برای شکست محاصره این منطقه با ابزار‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

جنبش جهاد اسلامی هم دیشب تهدید کرد که در صورت متوقف نشدن محاصره نوار غزه، گزینه‌های مقاومت نیز گسترش خواهد یافت /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار