برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

دستور رئیس‌ جمهور برای رسیدگی به مشکلات ‌شبکه فاضلاب اهواز

دستور رئیس‌ جمهور برای رسیدگی به مشکلات ‌شبکه فاضلاب اهواز دستور رئیس‌ جمهور برای تزریق منابع اعتباری و کاهش ۵۰ درصدی مدت زمان بهره‌برداری ‌شبکه فاضلاب اهواز به وزیر نیرو دستور مستقیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر نیرو از دستور رئیس‌ جمهور برای تزریق منابع اعتباری و کاهش ۵۰ درصدی مدت زمان بهره‌برداری ‌شبکه فاضلاب اهواز خبر داد.

 

علی‌اکبر محرابیان‌ در جمع مدیران شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان‌ با اشاره به سرمایه‌گذاری بزرگ انجام شده در حوزه آب و فاضلاب اظهار داشت: مردم قهرمان خوزستان گلایه‌های به‌حقی را در حوزه آب و فاضلاب دارند و این گلایه‌ها نیز بیشتر مربوط به عدم تکمیل و بهره‌برداری مردم از طرح‌های آب و فاضلاب است.

 

وزیر نیرو با بیان اینکه اکثر مشکلات شهرها در استان خوزستان مربوط به بخش فاضلاب است، افزود: با توجه به اینکه سطح آب در این شهرها از سایر شهرها دارای سطح بالایی است، دفع فاضلاب به‌خوبی انجام نمی‌شود و لازم است در تمامی این شهرها تصفیه‌خانه‌های بروز و مدرن به‌همراه شبکه‌های دفع آب را داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: به‌طور مثال در شهر اهواز طی سال‌های گذشته در قسمت شرق کارون تصفیه‌خانه‌ای با سرمایه‌گذاری سنگین به‌بهره‌برداری رسیده ولی متاسفانه شبکه دفع فاضلاب به‌طور کامل اجرا نشده و در مراحل ابتدایی قرار دارد.

 

محرابیان با اشاره به بازدید رئیس جمهور از تصفیه‌خانه شرق کارون، گفت: براساس بازدید از این طرح، دیدیم که سرعت کار نسبتا کند بوده و پیشرفت کار نسبت به چیزی که انتظار می‌رفت کمتر است.

 

وی با اشاره به دستورات انجام شده در این بازدید، اضافه کرد: قرار بر این شد که منابع لازم زودتر تزریق شده و با دستور رئیس جمهور مدت اجرای پروژه نیز 50 درصد کاهش یابد. همچنین کارگاه‌های مختلف در شهر اهواز ایجاد شود تا بتوانیم سریع‌تر شاهد بهره‌برداری این سیستم فاضلاب باشیم و فاضلاب شهر توسط این شهر به تصفیه‌خانه برسد.

 

وزیر نیرو با بیان اینکه در حال حاضر سه طرح بزرگ آب در سطح استان داریم، گفت: طرح غدیر که 26 شهر بزرگ استان خوزستان را مشروب می‌کند، برای تامین آب از سد کرخه اجرا شده و تقریباً آب به 18 شهر از 26 شهر مقرر شده رسیده اما از کیفیت مناسبی برخوردار نیست؛ لذا پیش‌بینی شده بود که منبع و مخزن آب به سد دز تغییر پیدا کند.

 

به گفته محرابیان، در حال حاضر این طرح متوقف بوده اما خوشبختانه امروز با سفری که داشتیم مقرر شد با یک روش میانبر بتوانیم هرچه سریعتر آب سد دز را به ایستگاه پمپاژ رسانده و آب را وارد شبکه کنیم.

 

وی تصریح کرد: همچنین دو شبکه آبرسانی دیگر یکی در شمال شرق و دیگری نیز در جنوب شرق داریم که امیدواریم این پروژه‌ها سرعت بیشتری بگیرند تا هر چه سریع‌تر شاهد رفع مشکلات مردم باشیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار