تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

طرح مجلس برای تشویق بخش خصوصی در ساخت پالایشگاه

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی از طرح نمایندگان برای تشویق بخش خصوصی در ساخت پالایشگاه‌های نفتی در کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۱۰
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی ، گفت: چندی پیش طرحی توسط اعضای گروه کارشناسان نفتی شبکه کانون‌های تفکر ایران(ایتان) در خصوص ساخت پالایشگاه به مجلس ارائه شد.

وی افزود: این موضوع در قالب طرحی در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت که بر این اساس سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به ساخت پالایشگاه تشویق شوند و پالایشگاه‌هایی در سطح کشور از این طریق ساخته شود.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: این طرح به دنبال آن است که با ساخت این پالایشگاه‌ها از خام‌فروشی نفت ممانعت شود و ما بتوانیم مشتقات نفت خامی را در داخل و خارج از کشور عرضه کنیم و این کار مانع از خام‌فروشی نفت و باعث ارزش افزوده فرآورده‌های آن می‌شود.

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: ایجاد اشتغال و شکستن انحصار فروش نفت خام از فواید این کار است. در این طرح بناست تا در یک دوره زمانی حدود 4 سال نفت در اختیار سازندگان این پالایشگاه‌ها قرار گیرد و بازگشت پول آن به وزارت نفت پس از این مدت انجام شود.

وی در پایان افزود: بناست با مشتقات نفتی حاصل شده برابر سیاست‌های وزارت نفت و پیش‌بینی که در این طرح شده آن مقدار که نیاز داخل کشور است برداشته و مابقی از کشور صادر شود.

فارس
ارسال نظر