۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی

مرگ ۲ نفر در ژاپن درپی تزریق واکسن آلوده مُدرنا

وزارت بهداشت ژاپن روز شنبه اعلام کرد که تحقیقات خود را درباره مرگ دو مردی که برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، واکسن آلوده مُدرنا Moderna تزریق کرده بودند، آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت بهداشت ژاپن روز شنبه اعلام کرد که تحقیقات خود را درباره مرگ دو مردی که برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، واکسن آلوده مُدرنا Moderna تزریق کرده بودند، آغاز کرده است. این واکسن به دلیل آلودگی به حالت تعلیق درآمده بود.

این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد که دو مرد 30 و 38 ساله در ماه جاری میلادی پس از تزریق دوز دوم واکسن مدرنا، جان خود را از دست دادند.

 

این واکسن های مدرنا از یکی از سه مرکزی که توسط دولت ژاپن روز پنجشنبه به دلیل آلودگی چندین واکسن تعطیل شد، دریافت شده بود.

وزارت بهداشت ژاپن همچنین تأکید کرد که علت مرگ هنوز در دست بررسی است و "در حال حاضر، ارتباط (این موضوع) با واکسیناسیون مشخص نیست."

 

این وزارتخانه در ادامه گفت که هر دو مرد پس از دریافت واکسن خود دچار تب شدند و هیچ یک از آنها دارای بیماری زمینه ای یا سابقه حساسیت نبودند.

اقدام دولت این کشور برای تعلیق واکسن های مدرنا شامل 1.63 میلیون دوز واکسن می شود که طبق گزارشات به بیش از 800 مرکز واکسیناسیون در سراسر ژاپن ارسال شده است.

 

شرکت تاکدا، مسئول فروش و توزیع واکسن مدرنا در ژاپن، اعلام کرد که از چندین مرکز واکسیناسیون گزارش هایی مبنی بر پیدا شدن "مواد خارجی" در داخل ویال های باز نشده دریافت کرده است.

در حالی که ژاپن با موج جدیدی از موارد ابتلا به نوع مسری تر کرونا یعنی دلتا مبارزه می کند، تقریباً 44 درصد از مردم این کشور به طور کامل واکسینه شده اند.

 

بیش از 15700 نفر بر اثر بیماری کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده اند و مناطق بزرگی از ژاپن تحت قرنطینه شدید قرار دارند./تسنیم

ارسال نظر