محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

مقصد غیرمنتظره ۳ بازیکن خروجی استقلال!

اگر امروز یا فردا شنیدید فرشید اسماعیلی، داریوش شجاعیان و ارسلان مطهری آماده عقد قرارداد با تیم تازه لیگ برتری شده هوادار هستند، تعجب نکنید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 31
کد خبر: ۱۰۰۳۹۷

به گزاش راهبرد معاصر؛ منابع آگاه از توافق رضا عنایتی مالک و سرمربی هوادار با علی نامداری و مهدی عبدیان مدیران سابق مجموعه استقلال خبر می‌دهند، توافق و تفاهمی که اگر امضا و رسمی شود، می‌تواند به منزله حضور سه چهره سرشناس تیم استقلال در هوادار باشد...

 

اولین بار ظهر دوشنبه بود که در برخی کانال‌های هواداری استقلال شایعه شراکت علی نامداری و رضا عنایتی مطرح شد. در حالی که به نظر می‌رسید عنایتی پس از به هم خوردن قول و قرارش با مس کرمان، که البته دلایل غیر ورزشی داشت، به سمت معامله با یکی از دو باشگاه تهرانی سایپا و بادران متمایل شده، خبر رسید رضا عنایتی برای هوادار حامی مالی پیدا کرده و دیگر قصد واگذاری امتیاز تیمش را ندارد.

 


کانال‌های تلگرامی به صورت پراکنده از شراکت رضا عنایتی و علی نامداری، مشاور سابق هیات مدیره استقلال خبر دادند و مدعی شدند نامداری قرار است به عنوان مدیرعامل در باشگاه هوادار که مالکیت آن با رضا عنایتی است، فعالیت کند.

 

این خبر از سوی عنایتی و نامداری نه تایید شد و نه تکذیب، اما در آخرین ساعات شب گذشته، جلسه‌ای در یکی از هتل‌های تهران با حضور علی نامداری مهدی عبدیان و رضا عنایتی برگزار شد. جلسه‌ای که به نظر می‌رسد بی‌ارتباط با شراکت این سه نفر و حضور هوادار در لیگ برتر بیست و یکم با سرمربیگری رضا رعنایتی و مدیریت عبدیان و نامداری نیست.

 

گفته می‌شود در این جلسه که تا اولین ساعت بامداد سه شنبه به طول انجامید، طرفین بر سر اداره باشگاه هوادار و ادامه فعالیت آن در تهران به توافق کامل رسیده اند و قرار است عبدیان و نامداری به اتفاق رضا عنایتی اعضای هیات مدیره هوادار باشند، علی نامداری احتمالاً به عنوان مدیر عامل فعالیت کند و عنایتی هم به فعالیت خود در نقش سرمربی ادامه بدهد.

 

اما نکته جالب‌تر اینجاست که در پایان جلسه این خبر به گوش رسید که فرشید اسماعیلی، داریوش شجاعیان و ارسلان مطهری بازیکنانی که به تازگی از استقلال جدا شده اند، احتمالاً پیراهن هوادار را می‌پوشند. گویا نامداری یا عبدیان صحبت‌های مقدماتی را با این بازیکنان انجام دادند و هیچ بعید نیست طی یکی دو روز آینده در صورت امضای رسمی تفاهمنامه میان نامداری و عبدیان با رضا عنایتی این بازیکنان فصل قبل استقلال به هوادار ملحق شوند.

 

فرشید اسماعیلی به دلیل مشکلاتی که فصل قبل با احمد مددی داشت، داریوش شجاعیان به دلایل فنی و ارسلان مطهری به این دلیل که قیمت بالایی برای تمدید پیشنهاد کرد، با هماهنگی مددی و مجیدی در لیست مازاد استقلال قرار گرفتند. اگرچه برخی نزدیکان فرهاد مدعی هستند سرمربی استقلال قصد تنبیه اسماعیلی را دارد و این بازیکن در نهایت از استقلال جدا نمی‌شود، اما مطلب تندی که روز گذشته رسانه رسمی استقلال علیه اسماعیلی منتشر و تاکید کرد این بازیکن در لیست مازاد استقلال است، نشان داد کار اسماعیلی و استقلال را باید تقریباً تمام شده دانست. حالا برای فرشید اسماعیلی، ارسلان مطهری و داریوش شجاعیان که گفته می‌شد به ترتیب مد نظر گل گهر، ذوب آهن و تراکتور هستند، یک گزینه تهرانی پیدا شده است.

 

فرشید اسماعیلی رابطه خوبی با علی نامداری دارد و هیچ بعید نیست همین رابطه خوب باعث حضور او در تیم هوادار شود، مطهری و شجاعیان هم با عبدیان و نامداری غریبه نیستند و همین شناخت به آن‌ها کمک می‌کند پیشنهاد هوادار را جدی بگیرند.

 

هوادار می‌تواند با مثلث رضا عنایتی، علی نامداری و مهدی عبدیان پایگاهی برای استقلالی‌ها باشد./طرفداری و فرارو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده