تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

بایدن: مأموریت ۲۰ ساله ما در افغانستان به پایان رسیده است

رئیس‌جمهوری آمریکا در پی اعلام خروج کامل نظامیان این کشور از افغانستان گفت که مأموریت ۲۰ ساله ما به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 31
کد خبر: ۱۰۰۴۰۱

به گزاش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در بیانیه‌ای پایان حضور نظامی ۲۰ ساله کشورش در افغانستان را اعلام کرد.

 

 «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا، بعد از آنکه پنتاگون پرواز آخرین هواپیمای باری آمریکا از فرودگاه کابل را اعلام کرد در بیانیه‌ای تصریح کرد که حضور نظامی ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان به پایان رسیده است.

 

«کنث مک‌کنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا ساعتی پیش در جمع خبرنگاران اعلام کرد که آخرین هواپیمای باری سی-۱۷ آمریکا از فرودگاه بین‌المللی کابل پرواز کرده و عملیات تخلیه نیروها از افغانستان به پایان رسیده است.

 

بایدن گفته که تا ساعاتی دیگر با مردم افغانستان صحبت خواهد کرد. او در ادامه خاطرنشان کرده که پایان دادن به مأموریت انتقال هوایی نیروها از افغانستان توصیه رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و فرماندهان میدانی بوده است.

 

او گفته است: «دیدگاه آنها این بود که پایان دادن به مأموریت نظامی‌مان بهترین روش برای محافظت از جان نظامیانمان و اطمینان یافتن از خروج‌های غیرنظامیان برای کسانی که در هفته‌ها و ماه‌های آتی خواستار ترک افغانستان هستند خواهد بود.»

 

بایدن گفت از وزیر خارجه آمریکا خواسته با هماهنگی شریکان بین‌المللی آمریکا از خروج ایمن آمریکایی‌ها یا افغانستانی‌هایی که خواستار خروج از افغانستان هستند اطمینان حاصل کند.

 

ساعاتی قبل‌تر شبکه خبری «ان‌بی‌سی‌نیوز» آمارهایی از عملیات تخلیه نیروهای آمریکایی و همکاران نیروهای بین‌المللی در افغانستان ارائه کرده و به نقل از یک مقام کاخ سفید نوشت آمریکا پس از تصرف افغانستان توسط طالبان در میانه ماه اوت، ۱۱۶۷۰۰ نفر را از افغانستان خارج کرده و یا خروجشان را تسهیل کرده است.

 

خروج آمریکا از افغانستان در حالی به پایان رسید که انتقادها از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا پس از کشته شدن ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی بر اثر انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی «حامد کرزای» در کابل، پایتخت افغانستان بالا گرفته است. این انفجار عصر پنجشنبه (۵ شهریور/۲۷ اوت) اتفاق افتاد و ده‌ها نفر در آن کشته و زخمی شدند./فارس

 

ارسال نظر