ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

امیرعبداللهیان: در گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ ‌محدودیتی وجود ندارد

امیرعبداللهیان: در گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ ‌محدودیتی وجود ندارد امیرعبداللهیان با اعلام اینکه در حوزه گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ ‌محدودیتی وجود ندارد، دفاع همیشگی جمهوری اسلامی ایران از دولت، ارتش و مقاومت لبنان را مورد تأکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی جبران باسیل گفت: اگر دولت و تجار لبنان باز هم سوخت نیاز داشته باشند، ایران آمادگی فروش و ارسال آن را دارد.


 در تماس تلفنی جبران باسیل وزیر امور خارجه سابق و رئیس بزرگترین فراکسیون مسیحی پارلمان لبنان با حسین امیرعبداللهیان، وی ضمن تبریک انتخاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه کشورمان، از فروش و ارسال محموله سوخت از سوی جمهوری اسلامی ایران به مقصد لبنان تشکر و قدردانی کرد.

 

جبران باسیل با انتقاد از سیاست های آنهایی که میخواهند به مردم‌ لبنان گرسنگی بدهند تا به اهداف سیاسی خود برسند، خواستار گسترش همه جانبه روابط فیمابین شد و ضمن انتقال پیام میشل عون برای رئیس جمهور کشورمان، در خصوص تحولات منطقه با وزیر امور خارجه کشورمان به بحث تبادل نظر پرداخت.

 

* در حوزه گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ ‌محدودیتی وجود ندارد

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای فروش محصولات نفتی خود به مشتریان جدید را مورد تأکید قرار داد و افزود: اگر دولت و تجار لبنان باز هم سوخت نیاز داشته باشند، ایران آمادگی فروش و ارسال آن را داشته و تدبیری که رهبر پرافتخار حزب الله برای پایان دادن به این بحران دست ساخته صهیونیست ها بر ضد مردم لبنان انجام داد، مؤید این واقعیت است که مسیر سرافرازی لبنان تنها از اتکا به خود و استفاده از سرمایه‌ها و منابع خود می گذرد.

 

امیرعبداللهیان با اعلام اینکه در حوزه گسترش روابط دوجانبه با لبنان هیچ ‌محدودیتی وجود ندارد، دفاع همیشگی جمهوری اسلامی ایران از دولت، ارتش و مقاومت لبنان را مورد تأکید قرار داد.

 

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه هشتم شهریور ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره ارسال محموله‌های سوخت ایران به لبنان نیز اظهار داشت: چندین بار گفته‌ام. این یک تصمیم حاکمیتی است که نفت و سوخت خود را به چه کشورها و مشتریانی بفروشیم. نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری در جایگاه فراقانونی نیستند که بخواهند جلوی تجارت مشروع را بگیرند.

 

وی افزود: ما در خصوص اعمال حاکمیت خودمان بسیار جدی هستیم و همگان دیدند و فکر می‌کنم بدانند که تجارت مشروع در این حوزه، جزو بدیهیات اولیه حقوق بین‌الملل است. درباره فروش محموله‌های سوخت خود به لبنان همین مسیر را رفتیم و مادامی که مشتری داشته باشیم و تقاضا باشد، این مسیر و فروش ادامه می‌یابد.

 

خطیب‌زاده اضافه کرد: کشورهای دیگر اگر بتوانند آلام مردم لبنان را کاهش دهند نباید لحظه‌ای تعلل کنند. مردم لبنان مردم ثروتمندی هستند و احتیاج به اعانه ندارند و می‌توانند نیازهای خودشان را با سرمایه خودشان تامین کنند. تنها برخی کشورها که با دسیسه مانع این امر شدند، باید از سیاسی کردن همه چیز دست بردارند و اجازه دهند مردم لبنان نیازهای خود را از طریق منابع خودشان تامین کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار