زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

نشست وزیر امور خارجه با مدیران مسئول رسانه های کشور

وزیر امور خارجه در نشستی با حضور مدیران مسئول رسانه‌های کشور گفت: دیپلماسی رسمی بدون توجه به دیپلماسی رسانه‌ای به میزان زیادی ناموفق خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) میزبان جمع قابل توجهی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور در محل وزارت امور خارجه بود.

امیرعبداللهیان در این دیدار صمیمانه، تعامل با رسانه‌ها را یکی از بندهای میثاق نامه کابینه آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور عنوان و تصریح کرد: دیپلماسی رسمی بدون توجه به دیپلماسی رسانه‌ای به میزان زیادی ناموفق خواهد بود. 

 

وی با اشاره به تخصص برخی از اصحاب قلم و تحلیلگران رسانه‌ای، نقدها و راهکارهای آنان را چراغ راه و کمک کننده به دستگاه دیپلماسی کشور توصیف و بر لزوم ارتباط مداوم با رسانه‌ها تأکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با تأکید بر استفاده همزمان از تجربه پیشکسوتان حوزه دیپلماسی و نیروهای جوان و استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در دوره جدید، سیاست‌های دولت سیزدهم را در خصوص برخی از موضوعات سیاست خارجی، با محوریت تحولات افغانستان، روابط با برخی از کشورهای منطقه و مذاکرات وین تشریح کرد. 

 

امیرعبداللهیان دیپلماسی اقتصادی را بخش قابل توجهی از برنامه‌های وزارت امور خارجه در این دوره برشمرد و تصریح کرد: دولت سیزدهم ضمن توجه به مذاکره حکیمانه در قالب سیاست خارجی متوازن و هوشمند، دیپلماسی اقتصادی و پیگیری امور این حوزه برای تامین نیازها و منافع ملت ایران، فارغ از نتایج مذاکرات را به صورت جدی در دستور کار وزارت امور خارجه قرار داده است. 

در این نشست برخی از مدیران مسئول رسانه‌های کشور نیز ضمن تبریک به امیرعبداللهیان و آرزوی موفقیت برای وی، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در حوزه سیاست خارجی را مطرح کرده و بر لزوم تداوم ارتباط سازنده و هم افزایی رسانه‌ها با دستگاه دیپلماسی به منظور تحقق هر چه بیشتر منافع ملی تاکید کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار