زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

حمله موشکی یمن به مواضع نظامیان سعودی در عسیر

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله چهار فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» را به سمت مواضع نظامیان سعودی در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 03
کد خبر: ۱۰۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای ارتش یمن و انصارالله دیشب پنجشنبه با شلیک چهار فروند موشک بالستیک «زلزال-۱»، محل تجمع نظامیان سعودی و مزدوران آنها در منطقه «الربوعه» در جنوب عربستان را هدف قرار داده بودند.

 

منابع یمنی می‌گویند که موشک‌های شلیک شده دقیقا به هدف مورد نظر اصابت کردند که بر اثر آن تعدادی از نظامیان سعودی کشته و یا زخمی شدند.

یمنی‌ها شامگاه سه‌شنبه گذشته نیز یک فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» را به سمت مواضع شبه نظامیان ائتلاف سعودی در نجران واقع در جنوب عربستان شلیک کرده بودند.

 

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله همچنین روز دوشنبه گذشته با شلیک سه فروند موشک بالستیک، محل تجمع شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در دو استان الضالع (جنوب) و حجه (غرب) را هدف قرار داده بود.

 

حملات موشکی ارتش یمن در واکنش به حملات عربستان که از فروردین سال 1394 آغاز شده و بی‌وقفه ادامه یافته و هزاران کشته و زخمی و آواره برجای گذاشته، از ابتدای سال 2018 طبق وعده شهید صالح الصماد رئیس سابق و کنونی شورای عالی سیاسی یمن افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده اما نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در طول این چند سال در مقابل آن ایستادگی کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار