تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حمله موشکی یمن به مواضع نظامیان سعودی در عسیر

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله چهار فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» را به سمت مواضع نظامیان سعودی در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 03
کد خبر: ۱۰۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروهای ارتش یمن و انصارالله دیشب پنجشنبه با شلیک چهار فروند موشک بالستیک «زلزال-۱»، محل تجمع نظامیان سعودی و مزدوران آنها در منطقه «الربوعه» در جنوب عربستان را هدف قرار داده بودند.

 

منابع یمنی می‌گویند که موشک‌های شلیک شده دقیقا به هدف مورد نظر اصابت کردند که بر اثر آن تعدادی از نظامیان سعودی کشته و یا زخمی شدند.

یمنی‌ها شامگاه سه‌شنبه گذشته نیز یک فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» را به سمت مواضع شبه نظامیان ائتلاف سعودی در نجران واقع در جنوب عربستان شلیک کرده بودند.

 

یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله همچنین روز دوشنبه گذشته با شلیک سه فروند موشک بالستیک، محل تجمع شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در دو استان الضالع (جنوب) و حجه (غرب) را هدف قرار داده بود.

 

حملات موشکی ارتش یمن در واکنش به حملات عربستان که از فروردین سال 1394 آغاز شده و بی‌وقفه ادامه یافته و هزاران کشته و زخمی و آواره برجای گذاشته، از ابتدای سال 2018 طبق وعده شهید صالح الصماد رئیس سابق و کنونی شورای عالی سیاسی یمن افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده اما نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در طول این چند سال در مقابل آن ایستادگی کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار