اسلامی: چرا آژانس ‌حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرد؟ آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد

آیت الله رئیسی: برگزاری مراسم اربعین منوط به موافقت عراق است

رییس‌جمهوری برگزاری مراسم اربعین منوط به موافقت دولت عراق دانست و گفت: در صورت موافقت کشور میزبان، کسانی می‌توانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت و درمان هر دو دُز واکسن کرونا را زده باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به لزوم فعال بودن وزارت کشور و کمیسیون اجتماعی در استان‌ها در زمینه بررسی، شناخت و راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و روحی و روانی ناشی از کرونا، اظهار داشت: باید این موضوع در دستور کار قرار بگیرد و با استفاده از نظرات فرهیختگان حوزه و دانشگاه راهکارهای علمی اتخاذ شود تا کمترین آسیب اجتماعی و روحی را داشته باشیم.

 

رییس‌جمهوری با ابراز خرسندی از پایین بودن عوارض واکسن های استفاده شده اعم از وارداتی و تولید داخل، بر لزوم اطلاع‌رسانی درست و دقیق در این درخصوص تاکید کرد و گفت: اینکه واکسن داخلی در مقایسه با انواع وارداتی آن کمترین عوارض را دارد، می‌تواند برای مردم در مقابله با تبلیغات بدخواهان که تولید و توانایی متخصصان داخلی را زیر سوال می‌برند، اطمینان خاطر و آرامش به همراه داشته باشد.

 

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اهمیت توجه به واکسیناسیون مهاجرین و مشکوک التابعین، گفت: وزارت کشور و استانداران مرزی باید نظم و انضباطی در زمینه واکسیناسیون این افراد که میهمانان جمهوری اسلامی هستند، فراهم کنند تا از شیوع بیماری جلوگیری شود.

 

رییس دولت سیزدهم روند واکسیناسیون در کشور را امیدبخش خواند و با اشاره به افزایش واردات واکسن و تولید داخل در هفته های آینده بر لزوم تسریع و توسعه واکسیناسیون در گروه های سنی مختلف تاکید کرد.

 

رییسی همچنین برگزاری مراسم اربعین حسینی را منوط به موافقت دولت عراق و اعلام شرایط پذیرش زوار از جانب این کشور دانست و تأکید کرد، بدون تردید در صورت موافقت کشور میزبان، کسانی می‌توانند به زیارت اربعین مشرف شوند که با تایید وزارت بهداشت و درمان هر دو دُز واکسن کرونا را زده باشند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار