آمریکا تورم شدید دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه می‌کند؟-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

آمریکا تورم شدید دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه می‌کند؟

به گفته نایل فرگوسن، کارشناس برجسته اقتصاد آمریکا، این کشور احتمالاً تورم شدید اواخر دهه ۱۹۶۰ را دوباره تجربه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به گفته نایل فرگوسن، کارشناس برجسته اقتصاد آمریکا، این کشور احتمالاً تورم اواخر دهه 1960 را دوباره تجربه خواهد کرد.

فرگوسن روز جمعه به شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی گفت که سیاست گذاران آمریکا با چالش جدیدی به نام تورم فزاینده مواجه هستند که در نتیجه واکنش دولت به همه گیری کرونا همانند واکنش به رکود بزرگ سال 2008، رخ داده است.

فرگوسن در انجمن آمبروستی Ambrosetti در ایتالیا گفت: آنچه در مورد فجایع جالب است، این است که یکی می‌تواند منجر به دیگری شود. شما از یک فاجعه سلامت عمومی احتملاً وارد یک فاجعه مالی، پولی و بالقوه تورمی شوید.

وی افزود: این یک فاجعه بسیار بزرگ نیست، مردم را نمی‌کُشد، اما افزایش تورم یک مشکل خواهد بود.

بر اساس این گزارش، قیمت مصرف کننده در ایالات متحده در ماه ژوئیه نسبت به مدت مشابه سال قبل 5.4 درصد افزایش یافت که بزرگترین جهش از اوت 2008 به شمار می‌رود.

فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) و بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که تورم اخیر «گذرا» خواهد بود، اما فرگوسن این موضوع را زیر سوال برد.

وی گفت: چه مدت گذرا خواهد بود؟ در چه مرحله‌ای انتظارات به طور اساسی تغییر می‌کند، به ویژه اگر فدرال رزرو به مردم بگوید «ما رژیم هدف‌گذاری تورم خود را تغییر داده‌ایم و اگر تورم برای مدتی بالاتر از این هدف باشد، اهمیتی نمی‌دهیم»؟

این کارشناس دانشگاه استنفورد افزود: احساس من این است که ما به سمت دهه 1970 نمی‌رویم، بلکه احتمالاً دوباره اواخر دهه 1960 را تجربه خواهیم کرد یعنی زمانی که مک چسنی مارتین، رئیس فدرال رزرو در آن زمان، کنترل انتظارات تورمی را از دست داد.

فرگوسن با بیان اینکه تورم بالای دهه 70 در اواخر دهه 60 سرچشمه گرفته است، افزود: خیلی زود است که با اطمینان به این نتیجه برسیم که تورم فعلی گذرا است.

ارسال نظر
آخرین اخبار