غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم

افشای اطلاعات محرمانه تسلیحات اتمی اسرائیل

یکی از کارمندان مرتبط با برنامه هسته‌ای اسراییل اطلاعات محرمانه‌ای را در این خصوص افشا کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر ، در حالی که رژیم صهیونیستی سیاست مسکوت نگاه داشتن ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای خود را در دستورکار دارد اما یکی از کارمندان مرتبط با این برنامه اطلاعات محرمانه‌ای را در این خصوص افشا کرده است.

 

«الی گایزلر» یکی از کارمندان پیشین مرتبط با برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی که مسئولیت حفاظت از بسته‌های رادیواکتیو را برعهده داشت، می‌گوید تل‌آویو حتی در زمان جنگ شش روزه بمب اتمی در اختیار داشته و آماده استفاده از آن بوده است.

رژیم صهیونیستی تاکنون بهره‌مند بودن از تسلیحات اتمی را نه تایید و نه تکذیب کرده اما کارشناسان بین‌المللی تخمین می‌زنند این رژیم رقمی حدود 100 تا 400 کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد.

 

چیزی که تا کنون تایید نشده بود این است که رژیم صهیونیستی در زمان جنگ با کشورهای عربی در سال 1967 نیز این تسلیحات را داشته و آماده بود به عنوان آخرین گزینه از آنها استفاده کند.

 

گایزلر در اطلاعاتی که به دکتر «آونر کوهن» تاریخ‌نگار آمریکایی برای تحقیقات جدیدش ارائه کرد، می‌گوید تل‌آویو تا پیش از جنگ شش روزه، به قدری پلوتونیوم ذخیره کرده بود که می‌توانست با آنها دو یا سه بمب اتمی بسازد.

 

طبق گفته‌های گایزلر، یکی از بسته‌هایی که او محافظت می‌کرد، جعبه‌ای چوبی به حجم حدود یک متر مکعب و حاوی یک نیم‌کره فلزی بود. او در آن زمان وظیفه داشت که درجه تششعات رادیواکتیو منتشر شده از این جعبه را بسنجد. او اعتراف می‌کند که هر زمان به سراغ این بسته می‌رفت، به یاد فاجعه هیروشیما و ناگازاکی می‌افتاد و دعا می‌کرد که تل‌آویو هیچگاه به این گزینه متوسل نشود.

 

در بخش‌هایی از این اطلاعات که توسط انتشارات «تیلور اند فرانسیس» منتشر شده، آمده است: «این بسته، یکی از چند بسته (اتمی) موجود بود و در تاسیساتی نزدیک به شهرک غدیرا در 40 کیلومتری جنوب تل‌آویو نگهداری می‌شد. این تاسیسات مانند یک دژ بود، دیوارهای بلندی آن را فرا گرفته و درب آهنین دولنگه عظیمی تنها راه ورود و خروج به آن بود».

 

وی در بخش دیگری توضیح می‌دهد سه روز پیش از وقوع جنگ شش روزه، یک افسر بلندمرتبه ارتش رژیم صهیونیستی به تاسیسات مذکور آمده و می‌خواست که بسته‌های پلوتونیوم را از آنجا خارج کند. گایزلر اما اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

 

رژیم صهیونیستی سال‌هاست که از امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای سرباز زده و در نتیجه فعالیت‌های اتمی این رژیم تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار ندارد. افشای اطلاعات گایزلر در حالی است که «چاک فِرِلیچ» معاون سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشتر طی مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» گفته بود تل‌آویو نیروی «سه‌گانه اتمی» (تریاد) در اختیار دارد.

العالم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار