قطعنامه سازمان ملل علیه تسلیحات اتمی اسرائیل-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

قطعنامه سازمان ملل علیه تسلیحات اتمی اسرائیل

کمیته اول مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز یکشنبه قطعنامه‌ای علیه برنامه‌های اتمی رژیم صهیونیستی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، در این قطعنامه از صهیونیست‌ها خواسته شده، تعداد سلاح‌های اتمی خود را اعلام کرده، در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) عضو شده و تأسیسات اتمی خود را تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دهد.

۱۵۲ کشور از جمله جمهوری اسلامی ایران، به این قطعنامه رأی مثبت داده و ۵ عضو شامل آمریکا، کانادا، پالائو، میکرونزی و خود رژیم صهیونیستی به آن رأی منفی دادند.

تل‌آویو با وجود در اختیار داشتن سلاح اتمی، از پذیرش و اعلام تعداد آن طفره رفته است. در قطعنامه سازمان ملل آمده است، رژیم صهیونیستی تنها عضو این نهاد در غرب آسیا است که در پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی عضویت ندارد.

در این قطعنامه بر «اهمیت عضویت اسرائیل در ان‌پی‌تی و قرار دادن تأسیسات اتمی خود تحت رژیم پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» تأکید شد.

این قطعنامه از رژیم صهیونیستی می‌خواهد «بی‌معطلی در این پیمان عضویت یابد و از توسعه، تولید یا آزمایش و به‌دست آوردن تسلیحات اتمی خودداری کرده، از مالکیت تسلیحات اتمی صرف نظر کرده و به‌عنوان اقدامی اعتمادساز در زمینه صلح و ثبات، تمام تأسیسات فاقد رژیم پادمانی خود را تحت نظارت همه‌جانبه آژانس قرار دهد».

این کمیته روز جمعه نیز با ۱۷۰ رأی مثبت، خواستار ایجاد منطقه عاری از سلاح اتمی در حوزه غرب آسیا شد که رژیم صهیونیستی تنها مخالف آن بود.

سازمان ملل تاکنون قطعنامه‌های متعددی علیه برنامه اتمی و تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی صادر کرده اما همه آن‌ها جنبه نمادین داشته‌اند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار