عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

پشیمانی ۲ بازیکن از ۳ شورشی استقلال

غیبت سه بازیکن اصلی استقلال در ترکیب این تیم در سفر به امارات و حواشی زیادی که به وجود امد در نهایت موجب پشیمانی دو بازیکن از 3 بازیکن شورشی استقلال شد ئر همین راستا محمدحسین مرادمند راهی امارات شد تا در اردوی تمرینی استقلال شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از سه بازیکن شورشی استقلال فعلا محمدحسین مرادمند راهی امارات شد تا در اردوی تمرینی استقلال شرکت کند.

 

 استقلال این روزها، اتفاقات عجیب وغریبی را تجربه می‌کند. در شرایطی که این تیم چند روز دیگر باید به مصاف الهلال در لیگ قهرمانان آسیا برود، اردوی تمرینی اش را در دبی برپا کرده تا با آمادگی بیشتری روردروی رقیب عربستانی اش قرار بگیرد.

 

با این وجود، اما شورش ۳ بازیکن استقلال و عدم همراهی این تیم در سفر به دبی، حسابی جنجالی شده است. محمد حسین مرادمند، محمد دانشگر و رشید مظاهری، سه چهره سرشناسی بودند که استقلال را در این سفر همراهی نکردند. هر سه هم از عدم دریافت مطالباتشان شاکی بوده اند و در این بین حتی رشید مظاهری قراردادش را هم فسخ کرده است.


حالا و در شرایطی که عنوان شده است محمد دانشگر هم پیشنهادی از کشور‌های عربی دریافت کرده و می‌خواهد از این تیم جدا شود «فارس» در گزارشی نوشته که او امروز به اردوی استقلال اضافه می‌شود. خبر مهمتر، اما مربوط به پرواز محمدحسین مرادمند به امارات، آنهم همین امروز صبح است. هر ۲ بازیکن به دلیل بدقولی‌های صورت گرفته تیمشان را همراهی نکردند، اما تماس‌های کادر فنی استقلال با این بازیکن در نهایت منجر به حل شدن مشکلات این ۲ نفر شد تا دانشگر و مرادمند راهی امارات شوند.

 

مرادمند ساعت ۸ صبح به سمت امارات پرواز کرد و دانشگر نیز بعد از ظهر امروز راهی دبی خواهد شد./فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار