دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

الکاظمی: تا نابودی آخرین تروریست در عراق آرام نمی‌گیریم

نخست وزیر عراق امروز سه شنبه درمراسم رونمایی از یادمان شهدای مبارزه با تروریسم تاکید کرد که تا نابودی آخرین تروریست در عراق آرام نخواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «مصطفی الکاظمی»  نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز در مراسم رونمایی از یادمان شهدای سازمان مبارزه با تروریسم سخنرانی کرد.

به گزارش موازین نیوز، الکاظمی در جریان رونمایی از این یادمان گفت: ما این اثر هنری ناب عراقی (یادمان شهدا) را به یاد شهدای قهرمان سازمان مبارزه با تروریسم و ​​قدردانی از حماسه‌های آنها افتتاح می‌کنیم. ما عراقی‌ها به نام هر کدام از شهدای قهرمانمان افتخار می‌کنیم، کسانی که اگر رشادت‌های آنها نبودیم ما اینجا نایستاده بودیم.

نخست وزیر عراق تصریح کرد: شهدای ما افتخار عراق هستند و از اینجا و در برابر اسامی نوشته شده آنها بر این یادمان، قول می‌دهیم که فداکاری‌های آنها هرگز از بین نمی‌رود و مسئولیت خانواده‌ها و کودکانشان برعهده ماست.
الکاظمی ادامه داد: چند ساعت پیش همرزمان شما در سازمان مبارزه با تروریسم اعضای یک گروه تروریستی را در کرکوک به هلاکت رساندند که قصد حمله به واحدهای این سازمان داشتند . ما تا نابودی آخرین تروریسم در عراق چشمانمان را نمی‌بندیم و خواب به چشمانمان نخواهد آمد.

نخست وزیر عراق در پایان گفت: در ضمن قرائت فاتحه برای شادی این ارواح پاک به عراقی‌ها می‌گوییم خاطرتان جمع باشد، زیرا از میان فرزندان شما سربازان وفاداری هستند که جانشان را در راه دفاع از شما و عراق فدا می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار