نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

الکاظمی: تا نابودی آخرین تروریست در عراق آرام نمی‌گیریم

نخست وزیر عراق امروز سه شنبه درمراسم رونمایی از یادمان شهدای مبارزه با تروریسم تاکید کرد که تا نابودی آخرین تروریست در عراق آرام نخواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «مصطفی الکاظمی»  نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز در مراسم رونمایی از یادمان شهدای سازمان مبارزه با تروریسم سخنرانی کرد.

به گزارش موازین نیوز، الکاظمی در جریان رونمایی از این یادمان گفت: ما این اثر هنری ناب عراقی (یادمان شهدا) را به یاد شهدای قهرمان سازمان مبارزه با تروریسم و ​​قدردانی از حماسه‌های آنها افتتاح می‌کنیم. ما عراقی‌ها به نام هر کدام از شهدای قهرمانمان افتخار می‌کنیم، کسانی که اگر رشادت‌های آنها نبودیم ما اینجا نایستاده بودیم.

نخست وزیر عراق تصریح کرد: شهدای ما افتخار عراق هستند و از اینجا و در برابر اسامی نوشته شده آنها بر این یادمان، قول می‌دهیم که فداکاری‌های آنها هرگز از بین نمی‌رود و مسئولیت خانواده‌ها و کودکانشان برعهده ماست.
الکاظمی ادامه داد: چند ساعت پیش همرزمان شما در سازمان مبارزه با تروریسم اعضای یک گروه تروریستی را در کرکوک به هلاکت رساندند که قصد حمله به واحدهای این سازمان داشتند . ما تا نابودی آخرین تروریسم در عراق چشمانمان را نمی‌بندیم و خواب به چشمانمان نخواهد آمد.

نخست وزیر عراق در پایان گفت: در ضمن قرائت فاتحه برای شادی این ارواح پاک به عراقی‌ها می‌گوییم خاطرتان جمع باشد، زیرا از میان فرزندان شما سربازان وفاداری هستند که جانشان را در راه دفاع از شما و عراق فدا می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار