غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

یونکر: کشورهای اروپایی علاقه به یکدیگر را از دست داده‌اند

رئیس کمیسیون اروپا با بیان اینکه روند برگزیت نشان‌دهنده عدم وجود دموکراسی در بریتانیا است، گفت کشورهای اروپایی دیگر به هم علاقمند نیستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا با هشدار درباره سوءاستفاده دولت بریتانیا از اتحادیه اروپا گفت که کشورهای این قاره علاقه به یکدیگر را از دست داده‌اند.

 یونکر در مصاحبه با روزنامه آلمانی «هندلسبلات» با بیان اینکه کشورهای اروپایی «علاقه جمعی به یکدیگر را از دست داده‌اند» گفت اما در رابطه بین انگلیس و اتحادیه اروپا، این نهاد اروپایی بوده که مورد سوءاستفاده قرار گرفته و نهایتا پس زده شده است.

وی که در ماه نوامبر ۲۰۱۹ ماموریتش به عنوان رئیس کمیسیون اروپا به پایان می‌رسد، گفت : «ما (کشورهای اروپایی)‌ یکدیگر را دوست نداریم. ما علاقه جمعی به هم را از دست داده‌ایم... پنج یا شش بعد از جنگ جهانی دوم نیز این اتفاق افتاده بود. با این حال این روزها در مقایسه با سال ۱۹۵۲، عاشق‌شدن کشورهای اروپایی به یکدیگر ساده‌تر است».

به نوشته روزنامه «گاردین» یونکر ضمن اشاره به تصمیم دولت انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا توضیح داد: «برگزیت، یک مورد خاص است. اگر شما ۴۰ سال در گوش یک ملت بخوانید که به اتحادیه اروپا تعلق ندارد، آنگاه تصمیم به ترک (اتحادیه) نتیجه منطقی خواهد بود».

 رئیس کمیسیون اروپا با بیان اینکه بریتانیا به‌صورت غیرمنصفانه این نهاد را مقصر عدم پیشرفت طرح برگزیت می‌داند، افزود: «کمیسیون اروپا هرچه می‌تواند انجام می‌دهد. اما نمی‌تواند همه مشکلات را حل کند. کمیسیون نمی‌تواند ضعف دولت‌ها و دموکراسی ها در اروپا را جبران کند. به بریتانیا نگاه کنید».

وی در پایان گفت این واقعیت که دولت و اپوزسیون سه سال بعد از همه‌پرسی برگزیت، شروع به مذاکره در این باره کردند نشانه قدرت دموکراسی در بریتانیا نیست.

این در حالی است که یونکر چند ماه پیش گفته بود اتحادیه اروپا به دنبال مخالفت با اجرایی شدن برگزیت نیست و برگزاری همه‌پرسی مجدد در این مورد، تصمیمی است که به انگلیسی‌ها بستگی دارد.

فارس
ارسال نظر