واکنش جبهه پنجشیر به تشکیل دولت جدید افغانستان-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

واکنش جبهه پنجشیر به تشکیل دولت جدید افغانستان

جبهه پنجشیر به رهبری احمد مسعود، رحمت‌الله نبیل و عطامحمد نور از جمله افرادی هستند که به تشکیل دولت جدید افغانستان واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، طالبان پس از نزدیک به یک ماه از ورود به کابل، دولت موقت خود را اعلام کرد، دولتی که واکنش طیف‌های مختلف افغانستان را برانگیخته است.

جبهه پنجشیر به رهبری احمد مسعود، رحمت‌الله نبیل، عطامحمد نور از جمله افرادی بودند که تاکنون به تشکیل دولت جدید افغانستان واکنش نشان دادند.

جبهه پنجشیر اعلام کابینه دولت جدید را غیرقانونی و نماد بارز دشمنی با مردم افغانستان خوانده است.

این جبهه از سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دیگر سازمان‌های بین‌المللی خواسته است که از همکاری سیاسی و دیپلماتیک با طالبان خودداری کنند.

جبهه پنجشیر در ادامه اعلام کرد که به‌زودی و پس از مشورت با شخصیت‌های سیاسی و کادر‌های تخصصی، ساختار حکومت انتقالی مردم‌سالار و پاسخگو را اعلام خواهد کرد.

رحمت‌الله نبیل نیز در فیسبوک خود نوشته است که «این کابینه نیست، مدرسه حقانیه در اکوره ختک است».

عطامحمد نور نیز نوشته است که حکومت طالبان در هیچ جای قانون اساسی کشور جایگاه ندارد و فاقد تخصص‌گرایی محض است.

نور حکومت طالبان را تک قومی و غیرتخصصی عنوان کرده و پرسشی را این گونه مطرح کرده است: مگر ممکن است ده‌ها ادارات تخصصی و حرفوی را با کسانی مدیریت کنیم که سطح درک آن‌ها از حکومت‌داری، توسل به مبانی حکومت‌داری قر‌ون وسطایی باشد؟

وی تاکید کرده است: به‌زودی در هم‌سویی با سایر رهبران سیاسی، دیدگاه جدید خویش را در مورد ساختارشکنی سیاسی و جغرافیایی اعلام می‌کنم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار