زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

موضع پاکستان درباره دولت موقت طالبان چیست؟

وزیر اطلاع رسانی و سخنگوی دولت پاکستان گفت: هنوز اعلام موضع و واکنش به تشکیل دولت موقت توسط طالبان در افغانستان زود است و اسلام‌آباد در حال بررسی تمامی تحولات می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسمی پاکستان روز چهارشنبه این اظهارات را به نقل از «فواد حسین» طی مصاحبه وی با شبکه بی‌بی‌سی عنوان کردند.

وی افزود: هرگونه واکنش پاکستان به تشکیل کابینه موقت در افغانستان زود و اکنون زمان مناسبی برای بحث و یا اعلام موضع نیست.

سخنگوی دولت پاکستان پناهجویان، تحرکات عناصر ضدپاکستانی در قلمروی افغانستان از جمله داعش و تحریک طالبان را مهم‌ترین چالش میان دو کشور توصیف کرد و افزود: جنگ افغانستان خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری به پاکستان زد و این کشور ۸۶ هزار نفر نیز تلفات داده است.

هند به عنوان همسایه شرقی، پاکستان را به کارشکنی در افغانستان متهم کرد و مدعی شد که منابع هندی مصرانه درصدد بدنام کردن پاکستان نزد مردم افغانستان هستند.

وی هرگونه دخالت پاکستان در رویداد‌های پنجشیر را رد کرد و افزود: تمامی اتهامات چیزی جز اخبار کاذب نیست و همسایه شرقی ما با تمام قدرت به دنبال مسوول شناختن پاکستان در بحث بحران افغانستان است.

وزیر اطلاع رسانی پاکستان سفر اخیر رئیس سازمان اطلاعات ارتش این کشور به افغانستان را یک بازدید معمولی و اجتناب ناپذیر دانست و افزود: ما از طریق رسانه‌ها متوجه شدیم که روسای دستگاه اطلاعاتی آمریکا، ترکیه و قطر هم از کابل بازدید داشته‌اند؛ بنابراین سفر طرف پاکستانی نیز با هدف تقویت هماهنگی میان دو کشور در حوزه مدیریت مرزی و مبارزه با تروریسم انجام شده است.

پیش‌تر شاهدان و نیرو‌های جبهه مقاومت ملی در افغانستان اعلام کرده بودند که پس از سفر اخیر رئیس کل دستگاه اطلاعاتی پاکستان (ISI) به کابل، حدود ۵۰۰ کماندو پاکستانی با استقرار در کوه‌های اطراف پنجشیر، حمله نیرو‌های طالبان به پنجشیر را هدایت می‌کنند.

براساس گزارش‌های منتشر شده دستگاه اطلاعاتی پاکستان بیشترین نقش را در شکل گیری طالبان و کمک به این گروه داشته است به گونه‌ای که اسلام آباد در سال ۲۰۰۱ جز اولین کشور‌هایی بود که طالبان را به رسمیت شناخت.

رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با خبرنگار رویترز در واشنگتن مدعی شد که از تلاش برخی کشور‌های پیرامون افغانستان به ویژه پاکستان برای توافق با طالبان اطمینان دارد.

طالبان روز گذشته پس از چند روز تاخیر که گفته می‌شد به علت اختلافات داخلی و ادامه جنگ در پنجشیر بود اعضای کابینه موقت در افغانستان را اعلام کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر