حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش

نخست وزیر جدید طالبان تعیین شد

دولت گروه طالبان در افغانستان امروز (پنجشنبه) پس از نشست دو روز اخیر در شهر قندهار تغییراتی را در سمت‌های عالی این کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، در نشستی که در دو روز اخیر در شهر قندهار واقع در جنوب افغانستان ادامه داشت، دولت گروه طالبان از تغییراتی در پست‌های عالی این کشور خبر داد که شامل تعیین ملا عبدالغنی برادر به عنوان نخست وزیر این دولت به جای ملا حسن آخوند و خلیفه سراج الدین حقانی به عنوان معاون وزیر کشور بود، همچنین وزرای این کابینه به صورت موقت و تا زمانی که توافق درباره تعیین وزرای جدید حاصل شود، در سمت‌های خود ابقا شدند.

ملا عبدالغنی برادر پیش از این در سمت معاون نخست وزیر و رئیس دفتر سیاسی طالبان مشغول به فعالیت بود.

طالبان در تلاش است کابینه‌اش مورد تایید جامعه بین المللی قرار بگیرد و چهره‌ خود را در جهان بهبود بخشد تا بتواند از این طریق حمایت‌های مالی لازم برای مقابله با چالش‌های اقتصادی خود را به دست آورد.

روز چهارشنبه پس از آنکه طالبان دانش آموزان دختر را از ادامه تحصیل در مقطع دبیرستان محروم کرد، انتقادات بین‌المللی گسترده‌ای از این گروه مطرح شدند.

طالبان مدعی شد دبیرستان‌های دخترانه تا زمانی که در چارچوب شریعت اسلام قرار نگرفته‌اند، تعطیل خواهند ماند.

پیش از این طالبان در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۲ نیز تحصیل دختران را ممنوع کرده و به زنان اجازه کار خارج از منزل را نداده بود.

جامعه بین الملل نیز حق آموزش دختران را شرطی اساسی برای هرگونه به رسمیت شناختن دولت طالبان در آینده قرار داده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر