پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

وحیدی: برای التیام سختی‌‌های خوزستان تلاش می‌کنیم

وزیر کشور در اهواز گفت: دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم خوزستان به کار می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر کشور گفت: مردم خوزستان در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن سختی‌های بسیاری کشیدن که دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم به کار خواهد بست.


احمد وحیدی امروز پنجشنبه در سفر یک روزه به اهواز با هدف تکریم و معارفه استاندار خوزستان در جمع مسئولین و مدیران استان خوزستان اظهار داشت: آقای سلیمانی دشتکی در طول این مدت 8 ماهه تصدی سمت استانداری خوزستان، در سخت ترین شرایط مدیریت استان را برعهه داشت که باید به ایشان خداقوت گفت.

 

وی افزود: ایشان در طول این مدت سختی‌های بسیاری کشیدند که از یک طرف بحران اوج‌گیری کرونا و از طرفی دیگر تنش آبی و از طرفی دیگر هم مسائل و مشکلات باقی مانده از دوران گذشته همه دست به هم دست هم داد که سخت ترین دوران کاری ایشان را رقم بزند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: دولت از عملکرد آقای سلیمانی رضایت دارد و ایشان حقیقتاً به ایشان باید خداقوت گفت که در ایت شرایط توانستند با یک مدیریت قوی استان را از دو تنگنای سخت عبور دادند.

 

وحیدی بیان داشت: شرایط فعلی استان خوزستان رضایت بخش نیست و به هیچ وجه در شان مردم این استان نیست چرا که این مردم سختی‌های بسیاری از جمله 8 سال جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون دولت وظیفه دارد سختی‌های آنان را التیام بخشد.

 

وی در ادامه گفت: دولت با نگاه ویژه به استان خوزستان و همچنین لزوم پیگیری واجرای طرح‌های توسعه استان به صورت جهادی آقای خلیلیان که فرزند همین آب و خاک است را به عنوان استاندار جدید انتخاب کرده است که امیدواریم با مدیریت جهادی و کارآمد بتواند اهداف اصلی دولت را در استان پیگیری کند.

 

وزیر کشور با تاکید بر ویژه بودن جایگاه استاندار جدید خوزستان، تاکید کرد: استاندار جدید خوزستان، استاندار ویژه است که علاوه بر اختیار حضور در جلسات دولتی و ارتباط مستقیم با کابینه دولت، از امکانات ویژه‌ای برای اهداف توسعه و پیشرفت استان خوزستان برخوردار خواهد بود که بسیار امیدواریم با این اختیارات جدید، دیگر تکرار مسائل گذشته در استان خوزستان نباشیم.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار