بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

وحیدی: برای التیام سختی‌‌های خوزستان تلاش می‌کنیم

وحیدی: برای التیام سختی‌‌های خوزستان تلاش می‌کنیم وزیر کشور در اهواز گفت: دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم خوزستان به کار می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر کشور گفت: مردم خوزستان در طول دوران دفاع مقدس و پس از آن سختی‌های بسیاری کشیدن که دولت تمام تلاشش را بر التیام سختی‌های مردم به کار خواهد بست.


احمد وحیدی امروز پنجشنبه در سفر یک روزه به اهواز با هدف تکریم و معارفه استاندار خوزستان در جمع مسئولین و مدیران استان خوزستان اظهار داشت: آقای سلیمانی دشتکی در طول این مدت 8 ماهه تصدی سمت استانداری خوزستان، در سخت ترین شرایط مدیریت استان را برعهه داشت که باید به ایشان خداقوت گفت.

 

وی افزود: ایشان در طول این مدت سختی‌های بسیاری کشیدند که از یک طرف بحران اوج‌گیری کرونا و از طرفی دیگر تنش آبی و از طرفی دیگر هم مسائل و مشکلات باقی مانده از دوران گذشته همه دست به هم دست هم داد که سخت ترین دوران کاری ایشان را رقم بزند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: دولت از عملکرد آقای سلیمانی رضایت دارد و ایشان حقیقتاً به ایشان باید خداقوت گفت که در ایت شرایط توانستند با یک مدیریت قوی استان را از دو تنگنای سخت عبور دادند.

 

وحیدی بیان داشت: شرایط فعلی استان خوزستان رضایت بخش نیست و به هیچ وجه در شان مردم این استان نیست چرا که این مردم سختی‌های بسیاری از جمله 8 سال جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون دولت وظیفه دارد سختی‌های آنان را التیام بخشد.

 

وی در ادامه گفت: دولت با نگاه ویژه به استان خوزستان و همچنین لزوم پیگیری واجرای طرح‌های توسعه استان به صورت جهادی آقای خلیلیان که فرزند همین آب و خاک است را به عنوان استاندار جدید انتخاب کرده است که امیدواریم با مدیریت جهادی و کارآمد بتواند اهداف اصلی دولت را در استان پیگیری کند.

 

وزیر کشور با تاکید بر ویژه بودن جایگاه استاندار جدید خوزستان، تاکید کرد: استاندار جدید خوزستان، استاندار ویژه است که علاوه بر اختیار حضور در جلسات دولتی و ارتباط مستقیم با کابینه دولت، از امکانات ویژه‌ای برای اهداف توسعه و پیشرفت استان خوزستان برخوردار خواهد بود که بسیار امیدواریم با این اختیارات جدید، دیگر تکرار مسائل گذشته در استان خوزستان نباشیم.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار