ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

خشونت خانگی در صدر آمار اورژانس اجتماعی

رئیس اورژانس اجتماعی کشور، گفت: خشونت خانگی، مسائل بین زن و شوهر و به طور کلی حوزه آسیب‌های مربوط به خانواده جدی‌ترین و اساسی‌ترین موضوعاتی است که در صدر آمار اورژانس اجتماعی قرار دارد و حدود ۳۸ درصد از آمار اورژانس اجتماعی را به خود اختصاص داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر محمود علیگو رئیس اورژانس اجتماعی کشور در نشستی که امروز (۱۸ شهریور) در معاونت امور زنان و خانواده با فعالین سیاسی و اجتماعی حوزه زنان و خانواده تشکیل شد، اظهار کرد: یکی از مسایل جدی دختران فرار از منزل است که ما از آن به عنوان سومین آیتم آسیب زنان و دختران یاد می‌کنیم، معاونت امور زنان می‌تواند آموزش‌های عمومی در سطح جامعه را با همکاری رسانه‌های کشور انجام دهد و حتی از ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز می‌توان در این راستا استفاده کرد.

 

وی افزود: تا به امروز موضوع خشونت خانگی متوجه فرد خشونت‌دیده بود و ما با توجه به نکاتی که در مجلس طی یک سال گذشته بحث شد و با توجه به سخن مقام معظم رهبری که گفتند خانه باید برای زندگی زن امن باشد، طرحی را تدوین کردیم و موضوع را به سمت مرتکب خشونت چرخاندیم که اگر مورد حمایت قرار گیرد، نتایج خوبی خواهد داشت.

 

علیگو ، فرزندپروری را یکی از مسائل جدی نیازمند آموزش به خانواده‌ها دانست و با بیان اینکه زن و شوهرها رابطه با یکدیگر را بلد نیستند، خاطرنشان کرد: در پاندمی کووید ۱۹ درگیری‌های کلامی و روانی خانواده‌ها که تا پیش از پاندمی در رتبه پنجم و ششم بود، به رتبه اول مسائل اورژانس اجتماعی تبدیل شد.

 

وی افزود: اینها نیاز به آموزش‌های ارتباطی ساده دارد. چراکه خانواده‌ها تنها آموخته اند کار کنند و چگونه کنار هم زندگی کردن را نیاموخته‌اند. از سوی دیگر کودک آزاری از حوزه جسمی و جنسی به فضای روانی و عاطفی منتقل شده است. بچه‌ها تکیه گاه خانوادگی درون خانواده را از دست داده‌اند. بخشی از این مساله به مداخلات روانشناختی نیاز دارد و بخش اساسی آن نیازمند ساخت های اجتماعی و الگوهای ساخت اجتماعی است./همشهری

ارسال نظر