طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

معیشت دغدغه اصلی زنان سرپرست خانوار است

معاونت زنان و خانواده رییس جمهور در حالیکه تعداد زنان سرپرست خانوار را حدود ۳.۵ میلیون نفر اعلام کرد، گفت که محرومیت زدایی از اقشار ضعیف و زنان سرپرست خانوار جزو برنامه‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر انسیه خزعلی در مراسم بزرگداشت روز زن که در سالن اجلاس سران برگزار شد اظهار کرد: محرومیت زدایی از اقشار ضعیف و زنان سرپرست خانوار و عدالت محوری از برنامه‌های اصلی دولت سیزدهم در حوزه زنان  است.

وی ادامه داد: حدود ۳/۵ میلیون زن سرپرست خانوار داریم. حکومت وظیفه دارد عزتمندانه از این زنان حمایت کند. مشکلات مختلف این زنان مسئولیت ما را بیشتر می کند. مسأله «معیشت» دغدغه اصلی زنان سرپرست خانوار است. افزایش طلاق و کاهش ازدواج هم تعداد زنان سرپرست و خودسرپرست را افزایش داده است. ساماندهی مشاغل خانگی و وصل کردن آنها با واسطه به کارآفرینان از جمله برنامه‌های معاونت زنان ریاست جمهوری برای حل مشکلات معیشتی این زنان است‌.


خزعلی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار، گفت: تلاش ما کاهش این آسیب ها است. مشاوره دادن قبل ازدواج و بعد ازدواج را برای کاهش طلاق اجرایی کرده‌ایم. به دنبال فرهنگ سازی برای جلوگیری از طلاق هستیم. در معاونت هم برنامه افزایش جمعیت را در دستور کار قرار داریم اما دستگاه‌های دیگر هم در این زمینه وظیفه دارند.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری در پایان گفت: عدالت جنسیتی و حتی عدالت فراگیر حتی در حوزه کودکان را  دنبال می کنیم. در برنامه ششم توسعه، عدالت جنسیتی دیده شده که دیکته شده از مجامع بین‌المللی است که این شاخص‌ها حتما تعدیل می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار