جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

بایدن: درباره افغانستان اشتباه کردیم/ نمی‌توانیم به هرجایی که القاعده است لشکرکشی کنیم

بایدن: درباره افغانستان اشتباه کردیم/ نمی‌توانیم به هرجایی که القاعده است لشکرکشی کنیم رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ممکن است سازمان تروریستی القاعده به افغانستان بازگردد، اما اذعان کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند به هر جایی که القاعده در آن حضور دارد، لشکرکشی کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که انتقاد‌های جهانی از عملکرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در نحوه فرار عجولانه از افغانستان - که منجر به کنترل طالبان بر دولت کابل شد - همچنان ادامه دارد، اما بایدن بار دیگر از این تصمیم خود دفاع کرد.

بایدن بامداد یکشنبه اذعان کرد که آمریکا نمی‌تواند به هر کشوری که سازمان تروریستی القاعده در آن حضور دارد، حمله نظامی کند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وی که در مراسم یادبود قربانیان حادثه یازدهم سپتامبر در پنسیلوانیا صحبت می‌کرد، گفت: «آیا القاعده ممکن است به [افغانستان]بازگردد؟ بله! ولی می‌دانید موضوع چیست، آن‌ها از قبل به خیلی جا‌های دیگر بازگشته‌اند».

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «پس رویکرد چیست؟ هر جایی که القاعده در آن حضور دارد، ما باید به آن حمله کنیم و نیروهایمان در آنجا باقی بمانند؟ بیخیال!»

بر اساس این گزارش، بایدن در ادامه مدعی شد: «اینکه فکر می‌کردیم افغانستان را می‌توان واقعا متحد کرد، اشتباه بود... نیرو‌های آمریکا، اما به هدف اصلی خود یعنی کشتن اسامه بن لادن رهبر القاعده در دوم می ۲۰۱۱ دست یافتند».

این در حالی است که دولت وی شامگاه پنجشنبه و در آستانه در آستانه فرا رسیدن سالگرد حوادث ۱۱ سپتامبر در پیامی به کنگره وضعیت اضطراری مربوط به «تهدید‌های تروریستی» علیه ایالات متحده که نخستین بار سال ۲۰۰۱ اعلام شده بود را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار