نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد

رابطه مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی شکرآب شد؟

اعلام دستیاران و همکاران جدید تیم امید از سوی مهدی مهدوی کیا به این شایعه دامن زد که آیا رابطه موشک هامبورگ و علی کریمی شکرآب شده است؟!
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی مهدوی‌کیا سرمربی تیم ملی فوتبال امید کشورمان اسامی ۶۵ بازیکن را برای حضور در سه مرحله اردوی آماده سازی این تیم اعلام کرد. سرمربی جدید تیم ملی امید که اکنون در آلمان حضور دارد، قرار است تا پنجشنبه هفته جاری برای برگزاری اولین مرحله از این اردو همراه با دو دستیاری که به فدراسیون فوتبال معرفی کرده به کشورمان بیاید.

 

جان لامرز، مربی ۵۷ ساله هلندی که که سابقه مربیگری در تیم‌های آیندهوون هلند و ویتس آرنهم را در کارنامه دارد از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ هم در تیم ایسبرگ دانمارک فعالیت کرده، یکی از دستیاران مهدوی‌کیا در تیم ملی امید است. او به عنوان مربی تمرین دهنده در کنار سرمربی تیم امید خواهد بود. مهران شدیدی‌پور، مربی ایرانی- سوئدی که سابقه سرمربیگری در تیم نونهالان آکادمی کیا را در کارنامه دارد هم به عنوان یکی دیگر از دستیاران مهدوی‌کیا در تیم امید فعالیت خواهد کرد.


همچنین یک مربی بدنساز ۴۵ ساله آلمانی به نام تیمو روزنبرگ هم با نظر مهدوی‌کیا در تیم امید فعالیت می‌کند. او سابقه حضور در تیم‌ هانوفر و تیم زیر ۱۶ ساله‌های آلمان را دارد. این مربی با اندکی تاخیر نسبت به سایر دستیاران مهدوی‌کیا به ایران می‌آید. قرار است یک مربی دروازه‌بانان آلمانی در تیم امید به جمع کادر فنی اضافه شود. طبق برنامه جان لامرز و پوریا شدیدی پور به همراه مهدوی کیا در پایان هفته به تهران سفر می‌کنند و بقیه دستیاران نیز هفته‌های آینده اضافه خواهند شد.

 

این درحالی بود که دی ماه سال گذشته علی کریمی، اسطوره فوتبال ایران و کاپیتان سابق تیم ملی برای نامزدی ریاست فدراسیون رسماً برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال ثبت‌نام‌ کرد. کریمی برای پست نایب‌رئیسی اول، مهدی مهدوی‌کیا، دیگر ستاره سابق فوتبال را معرفی کرد تا نشان دهد که قرار است از یک تیم کاملا فوتبالی برای مدیریت در فوتبال ایران استفاده کند. هر چند جادوگر محبوب فوتبال ایران در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال رأی نیاورد اما از همان روز با تبریک طعنه آمیز روز مهندس به منتقد اول فدراسیون جدید تبدیل شد.

 

مهدی مهدوی کیا اما راه دیگری در پیش گرفت و به دعوت فدراسیون عزیزی خادم برای سرمربیگری تیم امید لبیک گفت تا برخی‌ها گمانه زنی کنند رابطه او با علی کریمی مثل سابق نخواهد بود!/خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار