هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

هشدار درباره مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات پارلمانی عراق

هم زمان با نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق برخی درباره تلاش‌های آمریکا برای مداخله در این روند و نتیجه آن هشدار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عباس العرداوی» تحلیلگر برجسته سیاسی عراق در گفتگو با وبسایت المعلومه به دلایل تاخیر خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق اشاره کرد.

وی در این گفتگو تاکید کرد که ایالات متحده همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق خروج نیرو‌های خود را از این کشور به تاخیر انداخته است.

العرداوی همچنین هشدار داد که آمریکا می‌خواهد همانند سال ۲۰۱۸ در انتخابات عراق مداخله کند. ماندن نیرو‌های آمریکایی در عراق نشانه خطرناکی از مداخله واشنگتن در نتیجه انتخابات است؛ زیرا می‌خواهد نقشی در آن داشته باشد.

این کارشناس عراقی افزود، خروج نیرو‌های آمریکایی و اجرای مصوبه پارلمان عراق در این زمینه قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی یک ضرورت است؛ چرا که در غیر این صورت به ناچار شاهد تقلب در انتخابات خواهیم بود.

چند روز قبل نیز «ندی شاکر جودت» نماینده پارلمان عراق درباره دخالت سفارت آمریکا در انتخابات دهم اکتبر سال جاری میلادی هشدار داد.


وی افزود: انتخابات عراق از حیث اهمیت و تاثیر آن در سطح منطقه‌ای با دیگر کشور‌ها فرق می‌کند. سفارتخانه‌های خارجی اهتمام خاصی به این انتخابات دارند و سفارت آمریکا بیش از دیگر سفارتخانه‌ها به این انتخابات توجه دارد و دخالت می‌کند.

این نماینده پارلمان عراق تاکید کرد: به منظور برگزاری انتخابات شفاف و عادلانه باید دولت و کمیساریای عالی انتخابات هرگونه تحرک از سوی سفارت آمریکا و دیگر سفارتخانه‌های خارجی را رصد کنند.

پارلمان عراق دو روز بعد از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین سابق رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در فرودگاه بغداد به دست تروریست‌های آمریکایی، طرح خروج نظامیان ایالات متحده را تصویب کرد. طی این مدت، طرفین چند دور گفتگو به منظور تحقق این مسئله و دستیابی به مکانیزیمی در این باره داشته‌اند.

آخرین و چهارمین دور گفتگو‌های راهبردی میان عراق و آمریکا به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق در ۲۳ جولای ۲۰۲۱ (۴ مرداد ۱۴۰۰) در واشنگتن برگزار شد و طی آن مقرر شد که نیرو‌های رزمی آمریکا تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی عراق را ترک کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر