هیل گزارش داد: ونزوئلا، محکی برای روابط ترامپ و بولتون-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

هیل گزارش داد: ونزوئلا، محکی برای روابط ترامپ و بولتون

پایگاه خبری هیل نوشت اختلاف نظر رئیس‌جمهور آمریکا و مشاور امنیت ملی او درباره استفاده از گزینه نظامی علیه ونزوئلا، روابط این دو نفر را به چالش کشانده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۶۳
به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از پایگاه خبری هیل در مطلبی نوشت: تشدید بحران در ونزوئلا باعث محک خوردن روابط میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و جان بولتون، مشاور امنیت ملی او شده و اختلافات آن‌ها را در این باره علنی کرده است.

بنا به نوشته هیل، بولتون این هفته به نوعی حمایت خود را از مداخله نظامی در ونزوئلا به منظور برکنار کردن نیکلاس مادورو، رئیس جمهور این کشور از قدرت نشان داد، اما این اقدام می‌توانست چالش جدیدی را پیش روی ترامپ بگذارد که تاکنون ترجیح داده تا تلاشی را جهت اجتناب از یک درگیری نظامی جدید در جهان به نمایش بگذارد.

هیل در ادامه نوشت: در حالی که رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده تمامی گزینه‌ها در مورد ونزوئلا روی میز است بولتون به نماد علنی هر نوع مداخله نظامی تبدیل شده است. در همین راستا روز جمعه بولتون با مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا و پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع به منظور بحث درباره تحولات ونزوئلا در پنتاگون دیدار کرد. ترامپ پیشتر خواهان پایان جنگ در افغانستان و نیز خروج نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه شده بود. این دو تفکر رقیب در ارتباط با مداخله خارجی در حال حاضر در بالاترین سطح در درون دولت آمریکا مشاهده می‌شود.

بنا به گفته تحلیلگران سیاسی، در درون دولت آمریکا تفرقه شدیدی وجود دارد. ترامپ لفاظی‌های بولتون را دوست دارد، اما بعید است او علاقه‌ای به مداخله در ونزوئلا داشته باشد. رئیس جمهور آمریکا مایل است موضعی را در پیش بگیرد که به لحاظ سیاسی به او در درون آمریکا کمک کند.

بنا به گفته یکی از کارشناسان سیاسی، مسائل آمریکای لاتین هر آنچه کاخ سفید در واکنش به تحولات ونزوئلا اعلام می‌کند کاملا تحت تاثیر مشاور امنیت ملی آمریکا است. کاملا مشخص است که بولتون آشکارا و غیر آشکارا سیاست‌های دولت در این خصوص را هدایت می‌کند. آنچه ترامپ درباره ونزوئلا می‌گوید مستقیما از دستورالعمل‌های بولتون نشات گرفته است.

پیشتر نیز شبکه خبری سی ان ان گزارش داد ترامپ با موضع مشاور امنیت ملی خود در خصوص ونزوئلا مخالف است و گفته است اگر قدرت در دست او بود اکنون در چند نقطه در دنیا درگیر جنگ بودیم.

همچنین در گزارش سی ان ان آمده بود که ترامپ از اینکه بولتون علنا خواستار سرنگونی دولت ونزوئلا شده بود، انتقاد کرده بود. شبکه سی‌ان‌ان به نقل از مقام‌های مطلع گزارش داد: بعد از اینکه طی هفته جاری امید‌های آمریکا برای انتقال قدرت در ونزوئلا به سرعت بر باد رفتند، دونالد ترامپ به مشاوران ارشد خودش می‌گوید که محتاط باشند و سرخوردگی خود را درباره اظهارات علنی برخی مشاوران ارشدش درباره مداخله نظامی ابراز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
آخرین اخبار