بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ونزوئلا در پی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای برقراری روابط خوب و احترام متقابل میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 07
کد خبر: ۲۶۲۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ونزوئلا چهارشنبه در بیانیه‌ای پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت و اعلام کرد که مایل به برقراری روابط خوب میان دو کشور است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اواخر مهر ماه ۱۴۰۲ به دنبال از سرگیری مذاکرات بین دولت ونزوئلا و مخالفان داخلی تحت حمایت واشنگتن، بخشی از تحریم‌های ونزوئلا را که در دوره ریاست جمهوری قبلی دونالد ترامپ وضع شده بود، کاهش داد.

اما به دنبال انتخابات ریاست جمهوری سال جاری ونزوئلا که به پیروزی دوباره نیکولاس مادورو انجامید، اپوزیسیون و حامیان خارجی آن مدعی تقلب در انتخابات شدند و آمریکا تحریم‌های قبلی را بازگرداند.

ترامپ رئیس‌جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ایالات متحده آمریکا موفق شد کاملا هریس نامزد دموکرات‌ها و معاون رئیس جمهور فعلی آمریکا را شکست دهد. ترامپ در این انتخابات با کسب ۲۹۲ رای الکترال، بر رقیب دموکرات خود پیروز شد و توانست به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس جمهور آمریکا پس از یک دوره غیرمتوالی دوباره به کاخ سفید راه یابد.

هریس که ۲۲۴ رای الکترال به دست آورد، سرانجام چهارشنبه شب در تماسی تلفنی با ترامپ، شکست را پذیرفت و پیروزی رقیبش را تبریک گفت.

سی. ان. ان به نقل از یک منبع نزدیک به هریس گزارش داد که این تماس تلفنی فقط چند دقیقه به طول انجامید و هریس بر اهمیت انتقال مسالمت‌آمیز قدرت تاکید کرد. / رویترز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار