جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ونزوئلا در پی پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای برقراری روابط خوب و احترام متقابل میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 07
کد خبر: ۲۶۲۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ونزوئلا چهارشنبه در بیانیه‌ای پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت و اعلام کرد که مایل به برقراری روابط خوب میان دو کشور است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اواخر مهر ماه ۱۴۰۲ به دنبال از سرگیری مذاکرات بین دولت ونزوئلا و مخالفان داخلی تحت حمایت واشنگتن، بخشی از تحریم‌های ونزوئلا را که در دوره ریاست جمهوری قبلی دونالد ترامپ وضع شده بود، کاهش داد.

اما به دنبال انتخابات ریاست جمهوری سال جاری ونزوئلا که به پیروزی دوباره نیکولاس مادورو انجامید، اپوزیسیون و حامیان خارجی آن مدعی تقلب در انتخابات شدند و آمریکا تحریم‌های قبلی را بازگرداند.

ترامپ رئیس‌جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ایالات متحده آمریکا موفق شد کاملا هریس نامزد دموکرات‌ها و معاون رئیس جمهور فعلی آمریکا را شکست دهد. ترامپ در این انتخابات با کسب ۲۹۲ رای الکترال، بر رقیب دموکرات خود پیروز شد و توانست به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس جمهور آمریکا پس از یک دوره غیرمتوالی دوباره به کاخ سفید راه یابد.

هریس که ۲۲۴ رای الکترال به دست آورد، سرانجام چهارشنبه شب در تماسی تلفنی با ترامپ، شکست را پذیرفت و پیروزی رقیبش را تبریک گفت.

سی. ان. ان به نقل از یک منبع نزدیک به هریس گزارش داد که این تماس تلفنی فقط چند دقیقه به طول انجامید و هریس بر اهمیت انتقال مسالمت‌آمیز قدرت تاکید کرد. / رویترز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار