عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

رسانه ونزوئلایی: مداخله نظامی خارجی قریب‌الوقوع است

یک گروه رسانه‌ای در ونزوئلا به نقل از منابعی که نامشان را فاش نکرد، مداخله نظامی خارجی در این کشور ار قریب الوقوع ادعا کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۲۶
به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه محلی ونزوئلا بامداد شنبه به نقل منابعی مدعی شد که احتمال مداخله نظامی خارجی در این کشور بسیار بالا است.

وبگاه خبری «نوتیسیاس ونزوئلا» در صفحه توئیتر خود نوشت: «منابع موثق به ما گفتند که مداخله نظامی در ونزوئلا قریب‌الوقوع است. این (مداخله) با توجه به میزان مقاومتی که با آن مواجه شود، شاید تا چند هفته طول بکشد».

 

این گروه رسانه‌ای اما نه تنها منابع خود را مشخص نکرد بلکه نگفت کدام کشور خارجی احتمال دارد که به ونزوئلا حمله کند.

این در حالی است که طی ۷۲ ساعت گذشته مقامات مختلف دولت آمریکا از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور گرفته تا «مایک پامپئو» وزیر خارجه در اظهاراتشان احتمال اجرای گزینه نظامی علیه ونزوئلا را رد نکردند.

ترامپ همچنین شامگاه جمعه با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود گفت‌وگوی تلفنی درباره ونزوئلا انجام داد.

همچنین نشریه «فارین پالیسی» ساعاتی قبل گزارش داده بود که پامپئو در ساختمان پنتاگون با «پاتریک شاناهان» سرپرست وزارت دفاع آمریکا و «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید دیداری سه‌جانبه درخصوص ونزوئلا داشته است. (جزئیات بیشتر)

بهمن‌ماه سال گذشته، «خوان گوایدو» که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند. ترامپ نیز به دنبال این اقدام گوایدو، او را رئیس جمهور موقت ونزوئلا به رسمیت شناخت و در مقابل مادورو را رئیس جمهور غیرقانونی خواند.

همزمان با حمایت برخی کشورها از جمله آمریکا، کانادا، آلمان، برزیل و اروگوئه از تلاش رئیس مجمع ملی ونزوئلا برای کودتا در این کشور، ترکیه، ایران، روسیه و مکزیک این اقدام را محکوم و از مادورو اعلام حمایت کردند.

از سال ۲۰۱۷ و به دنبال تشدید بحران سیاسی در ونزوئلا بین اپوزیسیون و رئیس‌جمهور این کشور، اختلافات بین مادورو و مجمع ملی (کنگره) که اکثریت آن در دست مخالفان است، بالا گرفته و تشدید این اختلافات سبب اقدام دولت در برگزاری انتخابات برای تشکیل «مجلس موسسان قانون اساسی» در سال ۲۰۱۷ شد.

تلاش واشنگتن برای کنار زدن دولت قانونی کاراکاس در حالی صورت می‌گیرد که مردم ونزوئلا در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ با شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری، بار دیگر مادورو را به ریاست‌جمهوری این کشور انتخاب کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده