خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی

محدودیت مصرف برق لغو شد؟

محدودیت مصرف برق لغو شد؟ از فردا نیازی به کاهش مصرف از سوی مشترکانی که در ساعات اوج مصرف کمک می‌کردند، نیست و این طرح به پایان می‌رسد، ولی لازم است کماکان مشترکان عادات خوب خود دوره اوج بار و همکاری با صنعت برق را ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۲۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی صنعت برق درباره از سرگیری صادرات برق گفت: قطعا با کاهش مصرف برق؛ افزایش صادرات برق در دستور کار است و اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

 

مصطفی رجبی‌مشهدی با اشاره به روند کنونی مصرف برق اظهار داشت: پیش‌بینی می‌کنیم که میزان مصرف امروزِ برق 53 هزار و 800 مگاوات باشد و دیگر برای تامین برق صنایع محدودیتی وجود ندارد، زیرا از دو هفته گذشته محدودیت‌ها را به حداقل رساندیم و اکنون صنایع می‌توانند با حداکثر ظرفیت در مدار باشند.

 

وی با اعلام اینکه طرح‌های مدیریت مصرف امروز روز پایانی را سپری می‌کند، افزود: از فردا نیازی به کاهش مصرف از سوی مشترکانی که در ساعات اوج مصرف کمک می‌کردند، نیست و این طرح به پایان می‌رسد، ولی لازم است کماکان مشترکان عادات خوب خود دوره اوج بار و همکاری با صنعت برق را ادامه دهند.

 

سخنگوی صنعت برق در ادامه تصریح کرد: ما با بهبود شرایط توانستیم 4 واحد بخار و 2 واحد نیروگاه برقابی را با برنامه زمان‌بندی شده از مدار خارج کنیم، تا در زمستان و تابستان آینده با آمادگی بهتری در مدار تولید قرار بگیرند.

 

وی درباره آخرین برنامه‌های تامین سوخت زمستان گفت: اقدامات وزارت نفت و نیرو برای تامین سوخت نیروگاه و تکمیل مخازن در حال انجام است، امیدواریم این روند با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند تا محدودیتی نداشته باشیم.

 

رجبی‌مشهدی درباره از سرگیری صادرات برق نیز تاکید کرد: قطعا با کاهش مصرف برق؛ افزایش صادرات برق در دستور کار است و اقدامات لازم صورت می‌گیرد./ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار