بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

خلبانان افغانستانیِ تحت آموزش آمریکا مفقود شدند

به دنبال ناپدید شدن نیمی از خلبانان افغانستانی تحت آموزش در آمریکا، پنتاگون ناچار شد بی‌سروصدا این برنامه آموزشی را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه مشخص شد نزدیک به نیمی از خلبانان نیروی هوایی افغانستان حین دوره آموزشی در آمریکا ناپدید شده‌اند، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چاره‌ای جز متوقف کردن برنامه آموزشی آن‌ها نیافت.

 

بنابر گزارش بازرس ویژه بازسازی افغانستان، بیش از ۴۰ درصد کادر خلبانان افغان که به منظور آموزش پرواز با هواپیمای شناسایی‌«ای سی-۲۰۸» به آمریکا اعزام شده بودند، این برنامه آموزشی را ترک کردند. دیده بان مذکور از ارائه جزئیات بیشتر درباره تعداد کادر پروازی که ناپدید شدند خودداری، با این حال اعلام کرد این اتفاق تنها در یکی از کلاس‌ها رخ داده است.

به دنبال آن کل برنامه آموزشی کادر پروازی افغانستان در پنتاگون منحل شد و خلبانان دیگر کلاس‌ها به منظور جلوگیری از بروز حوادث مشابه به افغانستان فرستاده شدند. نیروی هوایی افغانستان ۵ هواپیمای شناسایی‌ ای سی-۲۰۸ را در فهرست اموال خود دارد.

 

راشاتودی یادآور شد این اتفاق ضربه جدی به تلاش‌های آمریکا برای ایجاد یک نیروی هوایی خودکفا در خاک افغانستان بود. واشنگتن از سال ۲۰۱۲، ۸.۴ میلیارد دلار را برای حمایت و توسعه نیروی هوایی افغانستان هزینه کرده است.

 

این اخبار در حالی منتشر شد که کمتر از یک ماه پیش رسانه‌های محلی اعلام کردند نزدیک به ۷ میلیارد دلار از تجهیزات نظامی از اردوگاهی در پاکتیا در شرق افغانستان به سرقت رفت. آمریکا این تجهیزات نظامی را در سال ۲۰۱۴ به نیرو‌های افغان تحویل داده بود.

ارسال نظر