خلبانان افغانستانیِ تحت آموزش آمریکا مفقود شدند-راهبرد معاصر
پاسخ تلافی جویانه حزب الله به اسرائیل | شلیک ۴۰ موشک به شهر «الصفد» واکنش فوری رویترز به ادعای ترور سید حسن نصرالله الجزیره: ۳۰۰ نفر در انفجار امروز بیروت شهید شده اند آماده باش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان سخنگوی وزارت امور خارجه: آمریکا هم باید پاسخگوی جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت باشد نتانیاهو سفرش به نیویورک را ناتمام گذاشت بیانیه سفارت ایران در بیروت در پی حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی حملات شدید و وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت ادعای رژیم صهیونیستی درباره حمله به مقر اصلی حزب الله در بیروت جوسازی و اظهارات جنگ‌افروزانه نتانیاهو در تریبون سازمان ملل واشنگتن پست: اسرائیل ادوات نظامی را به مرز لبنان منتقل کرده است هشدار رژیم اشغالگر به صهیونیست‌ها درباره سفر به ۱۵ کشور بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره حملات موشکی و پهپادی به تل‌آویو و عسقلان فاکس نیوز: نتانیاهو تمایلی به آتش‌بس ندارد طالبان: در حال مذاکره با مقامات ایران برای حل مشکل مهاجران هستیم

خلبانان افغانستانیِ تحت آموزش آمریکا مفقود شدند

به دنبال ناپدید شدن نیمی از خلبانان افغانستانی تحت آموزش در آمریکا، پنتاگون ناچار شد بی‌سروصدا این برنامه آموزشی را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از آنکه مشخص شد نزدیک به نیمی از خلبانان نیروی هوایی افغانستان حین دوره آموزشی در آمریکا ناپدید شده‌اند، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) چاره‌ای جز متوقف کردن برنامه آموزشی آن‌ها نیافت.

 

بنابر گزارش بازرس ویژه بازسازی افغانستان، بیش از ۴۰ درصد کادر خلبانان افغان که به منظور آموزش پرواز با هواپیمای شناسایی‌«ای سی-۲۰۸» به آمریکا اعزام شده بودند، این برنامه آموزشی را ترک کردند. دیده بان مذکور از ارائه جزئیات بیشتر درباره تعداد کادر پروازی که ناپدید شدند خودداری، با این حال اعلام کرد این اتفاق تنها در یکی از کلاس‌ها رخ داده است.

به دنبال آن کل برنامه آموزشی کادر پروازی افغانستان در پنتاگون منحل شد و خلبانان دیگر کلاس‌ها به منظور جلوگیری از بروز حوادث مشابه به افغانستان فرستاده شدند. نیروی هوایی افغانستان ۵ هواپیمای شناسایی‌ ای سی-۲۰۸ را در فهرست اموال خود دارد.

 

راشاتودی یادآور شد این اتفاق ضربه جدی به تلاش‌های آمریکا برای ایجاد یک نیروی هوایی خودکفا در خاک افغانستان بود. واشنگتن از سال ۲۰۱۲، ۸.۴ میلیارد دلار را برای حمایت و توسعه نیروی هوایی افغانستان هزینه کرده است.

 

این اخبار در حالی منتشر شد که کمتر از یک ماه پیش رسانه‌های محلی اعلام کردند نزدیک به ۷ میلیارد دلار از تجهیزات نظامی از اردوگاهی در پاکتیا در شرق افغانستان به سرقت رفت. آمریکا این تجهیزات نظامی را در سال ۲۰۱۴ به نیرو‌های افغان تحویل داده بود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده