کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اعدام داعشی‌ای که خلبان اردنی را زنده زنده سوزاند/تصاویر18+

خبر‌ها حاکی از صدور حکم قصاص برای تروریست داعشی است که سال ۲۰۱۵ خلبان اردنی مشهور را زنده زنده در آتش سوزاند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 05
کد خبر: ۱۰۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، دادگاه عالی عراق رسماً از صدور حکم اعدام «صدام الجمل» تروریست داعشی که معاذ الکساسبه خلبان اردنی را زنده سوزانده بود، خبر داد. بنا بر اعلام العربیه پس از حکمی که دادگاه عراق به تازگی برای این داعشی صادر کرده خانواده الکساسبه خواسته‌ای را مطرح کردند. آنها می‌خواهند که پیش از اجرای حکم اعدام در حق قاتل فرزندشان، او را از نزدیک ببینند و حکم قصاص نیز در خاک اردن اجرا شود. خانواده معاذ همچنین گفته‌اند «ما برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه قتل فرزندانمان خواستار دیدار با او هستیم».

 

دولت اردن به ما گفت، نه تنها «الجمل» بلکه تعداد دیگری نیز در قتل فجیع معاذ الکساسبه دست داشتند به این دلیل دولت عراق حکم اعدام او را صادر کرده و در عراق اجرا خواهد شد. ما می‌خواهیم بفهمیم که باقیمانده پیکر فرزندمان کجاست تا بتوانیم آن را در زادگاهش در اردن دفن کنیم.

گفتنی است؛ معاذ در سال ۲۰۱۵ هنگامی که جنگنده‌اش به خاطر نقص فنی در «رقه» سقوط کرد، به اسارت داعش درآمد. تروریست ها او را در قفسی آهنی گذاشتند و ضمن فیلمبرداری از این صحنه دردناک او را به آتش کشیدند. در ادامه تصاویری را مشاهده می‌کنید که العربیه از صدام الجمل، معاذ الکساسبه و خانواده این خلبان منتشر کرده است.

 

ارسال نظر