ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

کرملین: مخالفت ترکیه با انتخابات در کریمه را نمی‌پذیریم

کرملین: مخالفت ترکیه با انتخابات در کریمه را نمی‌پذیریم سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به اظهارات وزارت خارجه ترکیه درباره انتخابات در شبه‌جزیره کریمه، گفت از نظر روسیه مخالفت آنکارا با این انتخابات، غیرقابل قبول است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر اظهارات وزارت خارجه ترکیه در مخالفت با برگزاری انتخابات در شبه‌جزیره «کریمه» و نتایج آن، با واکنش تند کاخ کرملین همراه شد.

«دمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (سه‌شنبه) گفت کرملین اظهارات ترکیه درباره نامشروع بودن انتخابات در کریمه را نمی‌پذیرد و آشکارا در این مورد با همکاران ترک صحبت می‌کند.

به نوشته وبگاه شبکه «ریانووستی»، پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «مسئله کریمه موضوعی است که موضع‌گیری‌های ما اختلاف بسیاری دارد. از موضع ترکیه در قبال کریمه متأسف هستیم اما امیدواریم که با گذشت زمان، آنکارا آن موضع را تغییر داده و به وضعیت واقعی امور احترام بگذارد».

سخنگوی کاخ کرملین در پاسخ به این سوال که اگر ترکیه حدود خود را نشناسد بازهم برای روسیه کشوری دوست خواهد بود یا نه، گفت: «ترکیه مطمئناً شریک ما است و وجود موضوعات قابل ملاحظه‌ای که درمورد آنها اختلاف نظر وجود دارد نباید مانعی برای توسعه کل گستره روابط دوجانبه و تعامل ما در تعدادی از مسائل منطقه‌ای باشد».

بر اساس این گزارش، پسکوف تصریح کرد: «این تعامل باید ادامه یابد. در مورد نقاط اختلاف نظر، ما با طرف ترکیه‌ای در این موارد همکاری می‌کنیم و موضع خود را توضیح می‌دهیم و امیدواریم که دیر یا زود بتوانیم مواضع خود را به هم نزدیک کنیم».

به نوشته ریانووستی وی با تاکید بر اینکه روسیه به هیچ وجه نمی‌تواند موضع خود را در قبال کریمه تغییر دهد، اضافه کرد: «به طور کلی، کریمه وضعیتی است که از حوصله هرگونه بحث احتمالی خارج است ... و ما بیشتر به شنوندگان خود کمک خواهیم کرد تا اصل آنچه را که مردم کریمه انتخاب کردند، درک نمایند».

وزارت خارجه ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که انتخابات دومای دولتی در کریمه هیچ قدرت و اختیارات قانونی برای آنکارا ندارد، زیرا این کشور الحاق شبه جزیره به فدراسیون روسیه را به رسمیت نمی‌شناسد.

طبق نتایج اعلام شده پس از پردازش ۱۰۰ درصدی آرای انتخابات دومای روسیه که در شبه‌جزیره کریمه نیز برگزار شد، حزب حاکم «روسیه متحد» با کسب اکثریت آرا، بیش از دو سوم کرسی‌ها را از آن خود کرده که این مسئله به مذاق کشورهای غربی و مخالفان غربگرای مسکو خوش نیامد./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار