دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ابراز آمادگی هند برای ارسال فوری واکسن به ایران

در دیدار وزرای امور خارجه ایران و هند در نیویورک، طرف هندی آمادگی کشورش را برای ارسال فوری فوری واکسن های تعهدشده و در حال مذاکره ابراز داشت و وزیر امور خارجه کشورمان نیز بر ضرورت نهایی شدن موافقتنامه تجارت ترجیحی دو کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۳۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در نخستین دیدار دوجانبه خود در حاشیه هفتاد و ششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، روز سه شنبه با سوبراماتیام جایشانکر  وزیر امور خارجه هند  دیدار  کرد.

 در این دیدار طرفین ضمن مرور روابط دوجانبه و تبادل نظر در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی بر ضرورت گسترش رایزنیها برای ارتقاء روابط تجاری و نهایی کردن مذاکرات در جریان در خصوص تامین واکسن تاکید کردند.

 

در این دیدار ضمن گفتگو در خصوص آخرین وضعیت افغانستان بر ضرورت تحقق اراده مردم و تشکیل دولت فراگیر و اجتناب از دخالت خارجی تاکید شد.   

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارتقاء همکاری  و برگزاری کمیسیون های مشترک کنسولی و اقتصادی، بر ضرورت نهایی شدن موافقتنامه تجارت ترجیحی میان دو کشور، همکاری در حوزه انرژی تاکید کرد.

 

جایشانکار وزیر امور خارجه هند نیز در این دیدار آغاز روند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای را تبریک گفت و از وزیر امور خارجه کشورمان برای سفر به دهلی نو مجددا دعوت کرد.

وی همچنین  آمادگی دولت متبوع خود را برای ارسال فوری واکسن های تعهدشده و در حال مذاکره اعلام کرد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار