چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

تجمع فرهنگیان در اعتراض به توقف رتبه بندی معلمان+ فیلم

فرهنگیان و معلمان در واکنش به عدم تصویب رتبه بندی معلمان و توقف در مجلس در برخی از استان‌ها دست به تجمعات اعتراضی زدند. مسئولان مربوطه نیز از پیگیری‌ها و رایزنی درباره رتبه بندی معلمان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرهنگیان و معلمان در واکنش به عدم تصویب رتبه بندی معلمان و توقف در مجلس در برخی از استان ها دست به تجمعات اعتراضی زدند. مسئولان مربوطه نیز از پیگیری ها و رایزنی درباره رتبه بندی معلمان خبر دادند.طی روز‌های گذشته فرهنگیان پیگیر اجرای رتبه‌بندی معلمان از طریق نمایندگان شهر و استان خود هستند، این در حالی است که روز گذشته یک عضو کمیسیون برنامه وبودجه از تغییر لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان متناسب با بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت قطعا این لایحه از سال آینده اجرایی می‌شود. با این حال معلمان پیگیر اجرا قطعی این طرح به ویژه برخی از مواد آن به خصوص ماده ۷ که مربوط به افزایش ۸۰ درصد حقوق است، تاکید دارند. در این میان برخی از فرهنگیان  استان لرستان به عدم اجرای این طرح اعتراض کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار