اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

تجمع فرهنگیان در اعتراض به توقف رتبه بندی معلمان+ فیلم

فرهنگیان و معلمان در واکنش به عدم تصویب رتبه بندی معلمان و توقف در مجلس در برخی از استان‌ها دست به تجمعات اعتراضی زدند. مسئولان مربوطه نیز از پیگیری‌ها و رایزنی درباره رتبه بندی معلمان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، فرهنگیان و معلمان در واکنش به عدم تصویب رتبه بندی معلمان و توقف در مجلس در برخی از استان ها دست به تجمعات اعتراضی زدند. مسئولان مربوطه نیز از پیگیری ها و رایزنی درباره رتبه بندی معلمان خبر دادند.طی روز‌های گذشته فرهنگیان پیگیر اجرای رتبه‌بندی معلمان از طریق نمایندگان شهر و استان خود هستند، این در حالی است که روز گذشته یک عضو کمیسیون برنامه وبودجه از تغییر لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان متناسب با بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت قطعا این لایحه از سال آینده اجرایی می‌شود. با این حال معلمان پیگیر اجرا قطعی این طرح به ویژه برخی از مواد آن به خصوص ماده ۷ که مربوط به افزایش ۸۰ درصد حقوق است، تاکید دارند. در این میان برخی از فرهنگیان  استان لرستان به عدم اجرای این طرح اعتراض کردند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار