چرا خصوصی سازی در ایران شکست خورد؟-راهبرد معاصر
تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا وزیر دفاع وارد سوریه شد انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی وزارت کشور شد

چرا خصوصی سازی در ایران شکست خورد؟

یک نماینده مجلس گفت: بودجه شرکت‌های خصولتی بین ۱ تا ۱.۵ برابر کل بودجه عمومی کشور است. ۵۴ روش خصوصی سازی در جهان وجود دارد و در ایران منفعلانه ترین و غیرسودمند ترین روش پیاده سازی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر روح الله‌ ایزدخواه نماینده مجلس شورای اسلامی در نشستی ملی با مطالبه‌گران حوزه خصوصی سازی ابراز داشت: خصوصی‌سازی به نظر من یک برنامه و سیاست شکست خورده است و اولین دلیل هم این است که اهداف خصوصی‌سازی آنطور که باید اجرا نشده بلکه گاهی ضد آن هم اجرا شده است.

 

وی با بیان اینکه بودجه شرکت‌های خصولتی بین ۱ تا ۱.۵ برابر کل بودجه عمومی کشور است افزود: ۵۴ روش خصوصی سازی در جهان وجود دارد و در ایران منفعلانه ترین و غیرسودمند ترین روش پیاده سازی شده است.

 

ایزدخواه تصریح کرد: اصلاحات اساسی نه از مجلس و نه از دولت بلکه از مجمع تشخیص مصحلت نظام باید شروع شود و تغییرات قانونی باید در بستر سیاست‌های کلی نظام صورت بگیرد چرا که قبل از اعمال تغییرات در سیاست‌های کلی نظام، بسیاری از اقدامات موثر نخواهند بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره کلیات طرح خصوصی‌سازی گفت: ما تعصبی به روی اینکه بگوییم خصوصی‌سازی عالی است نداریم و هرکجا لازم باشد تغییرات صورت می‌گیرد. سال گذشته طرحی را ارائه دادیم برای اصلاح فوری واگذاری‌ها که هنوز هم به صحن مجلس نیامده است.

 

وی در خصوص شرکت‌های خُصولتیِ اظهار داشت: مشکل به وجود آمدن این شرکت‌ها در بودجه است که سهم آن‌ها بالاتر از بودجه عمومی کشور است.

روح‌اله‌ ایزدخواه، نماینده مجلس شورای اسلامی، در آخر خاطرنشان کرد: در حوزه خصوصی‌سازی مماشات نکنید این دولت و آن دولت ندارد. بی‌رحمانه به این موضوع حمله کنید و روشنگری کنید و حتما راهکار ارائه دهید./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده