امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید واکسن‌های  آنفلوآنزا چه زمانی به کشور می‌رسند؟ / واکسن آنفلوآنزای گران‌تر یعنی مرغوب‌تر؟ بازداشت عضو شورای شهر رضوانشهر به اتهام اخذ رشوه

جزئیات واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور

جزئیات واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو می‌گوید که واکسن آنفلوآنزا به اندازه نیاز عادی کشور تامین شده و نگرانی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو می‌گوید که واکسن آنفلوآنزا به اندازه نیاز عادی کشور تامین شده و نگرانی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

ناصر ریاحی اظهار کرد: سال گذشته با توجه به شیوع کرونا و نبود واکسن برای این ویروس، تقاضا برای خرید و مصرف واکسن آنفلوآنزا به شکل قابل توجهی افزایش یافت که همین موضوع کمبودهایی را در کشور سبب شد اما امسال خوشبختانه با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون علیه کرونا، براوردها حاکی از آن است که تقاضا برای واکسن آنفلوآنزا به روال عادی خود باز خواهد گشت و برای تامین آن نیز مشکلی وجود ندارد.

وی درباره برنامه ریزی‌های انجام شده برای واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور، توضیح داد: امسال یک شرکت بخش خصوصی، حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن از کمپانی ابوت خریداری کرده و به کشور وارد کرده است که این روال در سال‌های قبل نیز وجود داشت. از این تعداد حدود ۸۰۰ هزار دوز در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد که برای افراد و بیماران پرریسک استفاده شود و مابقی نیز مانند گذشته به فروش خواهد رسید.

عضو اتاق بازرگانی تهران اضافه کرد: یک شرکت دیگر نیز حدود ۴۰۰ هزار دوز واکسن از فرانسه خریداری کرده که این واکسن‌ها نیز طبق برنامه و بر اساس نیاز و تقاضا در کشور مصرف خواهند شد.

به گفته ریاحی، پیش‌بینی می‌شود که این تعداد واکسن، برای تقاضای موجود در کشور کافی باشد اما اگر تقاضای بیشتری وجود داشت این شرکت‌ها امکان آن را دارند که با ثبت سفارش جدید از اواسط پاییز هر یک ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دوز واکسن دیگر نیز به کشور وارد کنند.

وی با بیان اینکه یک شرکت ایرانی نیز در عرصه تولید واکسن آنفلوآنزا ورود کرده، گفت: این شرکت وعده داده که امکان تولید دو میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا را خواهد داشت و حتی روند مصرف آن را نیز آغاز کرده است. در صورتی که این وعده اجرایی شود نیز می‌توان انتظار داشت که نیاز کشور در این حوزه به طور کامل پوشش داده شود و نگرانی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

عضو اتاق بازرگانی تهران درباره وضعیت واردات واکسن کرونا از سوی بخش خصوصی نیز توضیح داد: ما از پیش نیز اعلام کرده بودیم که موضوع واکسن کرونا، مربوط به دولت است و بخش خصوصی تنها برای کمک در این حوزه و مسئولیت اجتماعی خود پیگیری‌های خود را آغاز کرده است. در حال حاضر با توجه به سرعت گرفتن روند واردات و تزریق واکسن در کشور، خوشبختانه فعلا نیازی به کمک ما نیست و ما اقدامات خود را متوقف کرده‌ایم. در آینده اما اگر دولت هر کمکی در حوزه واکسن و سایر بخش‌های مربوط به مقابله با کرونا نیاز داشته باشد، بخش خصوصی مانند گذشته آماده کمک و مشارکت در مقابله با شیوع این ویروس است./فرارو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار