موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

دیدار مشاور امنیتی بایدن و بن‌سلمان در ریاض

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس از سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید به عربستان سعودی و دیدار دوشنبه (امروز) او با محمد بن سلمان ولی‌عهد این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  در شرایطی که حمایت‌های سیاسی، اطلاعاتی و تسلیحاتی واشنگتن از ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی علیه یمنی‌ها ادامه دارد، طبق گزارش یک رسانه آمریکایی، مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن درصدد دیدار با ولی‌عهد عربستان سعودی با موضوع آتش‌بس و توقف جنگ در یمن است.

 

مقام‌‌های آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، خبر دادند که «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید دوشنبه (امروز) با «محمد بن‌سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار و درباره یمن رایزنی می‌کند.

 

آسوشیتدپرس گزارش داد: «جیک سالیوان مشاور امنیت ملی جو بایدن روز دوشنبه به عربستان سعودی سفر می‌کند تا با محمد بن سلمان، ولی‌عهد عربستان سعودی دیدار کند در شرایطی که ایالات متحده تلاش می‌کند تا پادشاهی سعودی را برای حرکت به سمت آتش‌بس در جنگ چندین ساله خود با شورشیان الحوثی (نیروهای مقاومت انصارالله) در یمن تحت فشار قرار دهد».

 

این رسانه آمریکایی به نقل از مقام‌های واشنگتن که نخواستند نامشان فاش شود، نوشت: «سالیوان علاوه بر دیدن ولی‌عهد (محمد بن سلمان)، با خالد بن سلمان معاون وزیر دفاع و برادر ولی‌عهد دیدار می‌کند».

 

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید عالی ترین مقام دولت بایدن خواهد بود که به عربستان سعودی سفر می‌کند.

 

جو بایدن از زمان کارزار مقدماتی خود برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ بارها مواضع تندی علیه مواضع عربستان سعودی گرفته بود.

 

این نامزد دموکرات انتخابات سال ۲۰۲۰ آمریکا همچنین ضمن محکوم کردن جنگ ائتلاف سعودی در یمن متعهد شده بود که در صورت پیروزی در انتخابات، برای پایان این جنگ فشارها بر عربستان سعودی را تشدید و فروش تسلیحات را محدود می‌کند.

 

جو بایدن همچنین علیه شخص محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی به دلیل نقش او در پرونده قتل جمال خاشقچی بارها موضع گرفته است.

 

یک «مقام ارشد دولت» آمریکا در توضیح چرایی سفر مشاور امنیت ملی کاخ سفید به عربستان سعودی گفت، پایان دادن به پیچیده‌ترین منازعه جهان (جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن) بدون تعامل رو در رو با مقامات ارشد سعودی ممکن نیست.

 

«امیلی هورن» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گزارش‌ها درباره سفر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید به عربستان سعودی را تایید کرد و همچنین خبر داد، سالیوان به امارات عربی متحده هم سفر می‌کند.

 

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا توضیح بیشتری درباره سفر مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ریاض و ابوظبی ارائه نداد./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار