کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

خودکشی میلاد حاتمی صحت دارد؟

روز گذشته اخباری در خصوص خودکشی میلاد حاتمی شاخ مجازی در زندان اوین منتشر شد که واکنش هایی را در پی داشت در ادامه به بررسی صحت با کذب بودن خبر خودکشی میلاد حاتمی می پردازیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 27
کد خبر: ۱۰۳۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاخ اینستاگرام ایرانی که در ترکیه زندگی می کرد و اتهامات زیادی در پرونده دارد پس از دستگیری در ترکیه به ایران منتقل شد و  و اکنون  اخباری پخش شده مبنی بر اینکه میلاد حاتمی در زندان اوین با یک مسواک تیز شده اقدام به خودکشی کرده است که انتشار ااین خبر واکنش وکیل میلاد حاتمی را در پی داشت. 

 

ماجرای خودکشی میلاد حاتمی در زندان چه بود؟

 خبر خودکشی میلاد حاتمی توسط یکی دیگر از شاخ های مجازی به نام «ساشا سبحانی» منتشر شده و او حتی به خانواده حاتمی نیز تسلیت گفته است !

 

 

خودکشی میلاد حاتمی صحت دارد؟

رسول کوهپایه زاده وکیل میلاد حاتمی در واکنش به خودکشی موکلش اعلام کرد با وی صحبت کرده و این خبر شایعه می باشد.

 

میلاد حاتمی پس از بازداشت در ترکیه بازداشت و تحویل پلیس ایران داده شد. اتهامات میلاد حاتمی شامل فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به مقدسات اسلامی، روابط نامشروع، نشر محتوای مبتذل و مستهجن در فضای مجازی است. از دیگر اتهامات میلاد حاتمی و تجاهر به فسق، دعوت مردم به ویژه نوجوانان و جوانان به فساد و فحشاء، عضویت در شبکه سازمان‌یافته قمار، کلاهبرداری و پولشویی و کسب در آمد از محل نامشروع است. میلاد حاتمی در ترکیه دستگیر شد. اعترافات میلاد حاتمی از تلویزیون پخش شد.

مهدی کشت دار مدیرعامل خبرگزاری میزان در توئیتی اینطور نوشت:

 

 

خودکشی میلاد حاتمی صحت دارد؟

خبر خودکشی میلاد حاتمی در زندان اوین دروغ است.

 

حدود یک ساعت پیش با وکیلش تلفنی صحبت کرده و مقام‌های زندان هم شایعه منتشر شده را تکذیب می‌کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار