نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

شکوری رسماً از پرسپولیس جدا شد

معاون اجرایی پیشین باشگاه پرسپولیس با انتشار پستی رسماً از جمع سرخپوشان جدا شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم شکوری معاونت اجرایی و سخنگوی پیشین باشگاه پرسپولیس که به خدمت سربازی رفته بود، با انتشار پستی در فضای مجازی رسماً با سرخپوشان خداحافظی کرد. در زیر متن خداحافظی شکوری را می‌خوانید:

”طبق هماهنگی با جناب آقای سمیعی از ابتدای حضورم در باشگاه، قرار بود در زمان مشخص و پس از پایان فصل از باشگاه جدا شوم. چهل روز پیش و به جهت احترام به قانون و با هماهنگی قبلی، استعفای خود را تقدیم مدیرعامل محترم باشگاه کردم و از باشگاه جدا شدم و دست باشگاه را برای انتخاب نفر جدید باز گذاشتم. در تمام مدت حضورم در باشگاه سعی کردم با تمام توان، در جهت صرفه و صلاح باشگاه قدم بردارم و به‌عنوان معاونت اجرایی، ورزشی و سخنگو شبانه‌روزی در جهت رفع مشکلات و دفاع از حقوق باشگاه تلاش کردم.

پس از پایان دوران آموزشی‌، هیچ تماسی به جهت همکاری مجدد از سوی مدیریت باشگاه دریافت نکردم که البته انتخاب همکاران از سوی مدیران جدید امری طبیعی بوده و جزو اختیارات مدیریتی ایشان براساس نیاز سازمان می‌باشد و شرایط حرفه‌ای و اصولی ایجاب می‌کند که به تصمیمات مدیران باشگاه احترام بگذارم. با توجه به موارد مطرح شده فوق و عدم علاقه باشگاه‌، ادامه همکاری با باشگاه مقدور نبوده و بنده به‌عنوان یک هوادار برای باشگاه بزرگ پرسپولیس و کلیه مدیران آن آرزوی موفقیت می‌کنم.

در پایان از همه هواداران عزیز که بنده را مورد لطف و محبت خود قرار دادند تشکر کرده و آرزوی سلامتی و روزهای خوش برای همه عزیزان دارم.

با احترام - ابراهیم شکوری».

ارسال نظر