قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت! ژاپن قهرمان واترپلو آسیا شد زمان طلایی برای شناسایی به موقع ناشنوایی، سه ماهه اول زندگی است نخستین جزییات از مرگ سایتی اف کبیر؛ مسمومیت مشکوک بارسلونا با ۴ گل صدر جدول را پس گرفت فیلم/ تعیین دستمزد ۲۳ میلیونی برای کارگران پیشنهاد نجومی به نیمار ایرانی / ستاره ۴۰۰ میلیاردی در کلباء می‌ماند؟ اینفوگرافیک/ واقعیت‌های اقتصادی که در استیضاح همتی روشن شد صعود میرزازاده به فینال کشتی تورنمنت رنکینگ آلبانی/ احمدی وفا به گروه بازنده‌ها رفت
معاون حقوقی پرسپولیس:

پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس با شکایت کالدرون بسته شد

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت به‌جز بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه، جریمه دیگری درباره بدهی به سرمربی پیشین سرخپوشان به باشگاه تحمیل نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ایمان حسین‌پور شرفشاد در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، درباره مسائل حقوقی مطرح شده در پرونده گابریل کالدرون اظهار داشت: در اینکه مدیران باشگاه باید حکم صادره از سوی فیفا را اجرا کنند، شکی نیست. مدیران باشگاه خود را ملزم به این امر می‌دانند و نسبت به آن اقدام خواهند کرد. نیاز به توضیح نیست که چرا در اجرای این مسئله وقفه افتاد.

وی افزود: درباره بعضی از اظهارنظرهای مطروحه، در وهله اول باید بگویم قبل از هر اظهارنظر باید آخرین ویرایش مقررات انضباطی فیفا، متن حکم صادره و نامه ارسالی از سوی فیفا درباره بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی مطالعه و سپس اظهارنظر شود. در حال حاضر محرومیت باشگاه پرسپولیس مبتنی بر آخرین ویرایش مقررات انضباطی فیفا و رأی صادره، صرفاً بر بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات اشاره دارد و در مقطع کنونی، محرومیت دیگری باشگاه را تهدید نمی‌کند.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: همانطور که گفته شد، شکی نیست که باشگاه باید بدهی خود از جمله به گابریل کالدرون و دستیارش را پرداخت کند. تمایل باشگاه بر انجام هر چه سریع‌تر این امر است، اما اینکه بعضاً مطالبی بدون اطلاع دقیق از مدارک و حکم صادره برای به چالش کشیدن باشگاه و مدیریت مطرح می‌شود، امری جداگانه است.

حسین‌پور شرفشاد در ادامه تصریح کرد: به هر حال آنچه در حکم آمده، این بود که پرسپولیس با بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات روبه‌رو شده است. در حکم درباره سایر مسائل و جرایم، موردی ذکر نشده و در ارتباط با آن نیز نامه‌ای از سوی فیفا ارسال نشده است./تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده